Rozdiely medzi Hipp HA a Hipp Combiotik

titi_t
23. nov 2020

Ahojte je nejaký rozdiel medzi Hipp combiotik Ha1 a Hipp combiotik 1? Dr nám dala na skúšku jednu krabicu z toho HA a malému sadlo tak neviem či pokračovať v HA alebo mu dávať aj obyčajne 🙂

zuzka251
23. nov 2020

@titi_t No predsa HA mlieka obsahuju nastiepenu bielkovinu, je to lahsie stravitelne. Kludne pokracuj v HA, aj ked nemate v rodine alergiu.

titi_t
autor
23. nov 2020

@zuzka251 no áno to viem a ja som alergička predto sme začali dávať HA mliecko, a prosím tá ty si dávala toto mliecko?

fishynqa
23. nov 2020

@titi_t HA mlieko ma niekolkonasobne viac zeleza a nasa z neho mala strasne zelenu a smradlavu stolicu ako aj vetry. Nedavame ho, nesadlo jej vobec.

titi_t
autor
23. nov 2020

@fishynqa no presne to aj moj má tmavo zelenú s smrdkavu stolicu.. ako jemu sadlo len to 💩 a aké dávaš teraz?

fishynqa
23. nov 2020

@titi_t Hipp combiotik 2,uz mame vyse 6 mesiacov tak sme presli na 2,predtym som davala combiotik 1

titi_t
autor
23. nov 2020

@fishynqa a z toho nemá zelene 💩? Lebo u nás to začalo keď sme prešli na Sunar complex a od vtedy mi kaka zelene .. aj keď sme prešli na Hipp HA..

fishynqa
23. nov 2020

@titi_t nie, z klasickeho Hippu (combiotik) ma v pohode stolicu, aj z 1 aj z 2.

elementissa
24. nov 2020

Ja som davala HA, no malému nesadlo, takže iba zopár dávok. Potom mal dlhšie sunar, najprv HA, potom AR a nakoniec sa mu zistila alergia na bielkovinu kravského mlieka, takže dostal Neocate a pri ňom ostal doteraz (ma 14 m). Ak tvojmu sedí Hipp HA, tak pri nom určite ostaň