Poraďte najlepšie dojčenské mlieko pre mesačné dieťa

anika234
8. aug 2019

Baby ahojte, viete mi poradiť nejaké fakt že najlepšie dojčenské mlieko?? Kamoške sa narodila dcéra a teraz bude mať mesiac a chcem jej ho dat ako darček, poprípade by ste mohli aj nejaké vychytené plienky 🙂🙂budem vám veľmi vďačná

lucia851
8. aug 2019

Ake pouziva?To jej mozes dat len take co dava dcerke a nie bars ake.Plienky su najlepsie pampers

lucia851
8. aug 2019

Ake pouziva?To jej mozes dat len take co dava dcerke a nie bars ake.Plienky su najlepsie pampers

lula313
8. aug 2019

Podľa mna je najlepšie Hipp, ale je to dieťa vôbec na UM? Deticky musia zostať na jednej značke, nie je dobre mlieka striedať.

ukulela
8. aug 2019

@anika234 Mlieko konzultuj. Plienky odporúčam Moony, japonské prémiové. Objednas cez net, moony air fit. Mne pampersky smrdia. .

hennyinnsbruck
8. aug 2019

Darmo kúpiš "najlepsie" keď drobatku bude vyhovovať niečo iné...

Radšej by som sa kamaratky opýtala co jej treba, alebo - pre niekoho neosibns : kvety alebo dezert+nejakú hračku a darčekovu poukážku do Dm ky napríklad

saskia_98
8. aug 2019

Opytaj sa čo pouziva a to daj. Mne keby dakto kupil plienky pampers, rovno ich mozem vyhodit lebo maly ma z nich exzem a použivam najlacnejšie babylove lebo tie mu najlepšie sadli. Taktiež aj mlieko. Mojmu sadol nutrilon hneď na šupu a iním deťom nemusi a boli ich z neho bruško.. Čiže fakt sa radšej opytaj jak keby si mala kupit blbost a mamina to aj tak len vyhodi alebo posunie dalej, lebo jej dietatu to nesadne..

dracikdrahosko
8. aug 2019

Plne súhlasím s názormi mamičiek vyššie - určite mliečko aj plienky konzultuj s mamičkou, je lepšie sa vopred opýtať, aké používajú, ako urobiť prekvapenie a potom to ani nevyužijú. My sme spočiatku vyskúšali viacero druhov plienok, no najviac nám sadla dm značka - babylove a tú sme potom používali až do konca. A s umelým mliečkom treba dávať veľký pozor, nie je dobré striedať a skúšať rôzne značky a keď už, tak s uplynutím nejakej tej doby, nie hneď, inak to bábätku spôsobí len problémy. Určite to prekonzultuj s mamičkou, to je jednoznačne najlepšie riešenie. A keď už chceš aj nejaké to prekvapko, tak k tomu potom dokúp nejakú tú hračku pre bábo, napr. látkového mojkáčika alebo niečo podobné.

hennyinnsbruck
8. aug 2019

@saskia_98
@dracikdrahosko ja som dostala 2 plienkove torty a 2 rôzne značky kozmetiky... Ale mala som šťastie ze moja nemá problém s plienkami ani kozmetikou takže som všetko využila... Je to ale risk s tými plienkovymi tortami i keď su ozaj milé 🥰

saskia_98
8. aug 2019

@hennyinnsbruck mna sa pytali ze jake plienky a podla toho som aj dostala. A to som dostala asi 3 alebo 4 plienkove torty 😁 aspon ze ma napadlo kazdemu povedat naj robia z vacsich cisel tie plienkove torty 😅

hennyinnsbruck
8. aug 2019

@saskia_98 noo aj v našich boli rôzne veľkosti... To je super tak aj väčšie veľkosti 😊😊

dracikdrahosko
8. aug 2019

Mne sa tiež veľmi páčia tie plienkové torty a považujem to za super nápad, samozrejme po zistení od mamičky, ktoré plienky používajú. Je to ozaj milé a torta sa môže "prikrášliť" rôznymi drobnými plyšovými maznáčikmi, hrkálkou, hryzátkom a tak. Ja osobne som tiež jednu takúto tortu brala na návštevu bábätka a veru mala veľký úspech🙂 Nás by s drobcom jedna potešila tiež, keď sa narodil, no dostali sme len "obyčajné" balenie plienok, nie tortičku🙂 Ale využili sme, to je hlavné🙂

simona92101
8. aug 2019

@anika234 lepsie urobis ak das spomenutu darc.poukazku do DMka,a kamoska si vyberie co im treba a co pouzivaju,vlhcene obrusky ci sudokrem na ritku,flasku a podobne.nam napriklad pampersky robili ekzem a smrdeli mi, osvedcili sa mi najviac z Lidla Lupilu. Mlieko by som bez konzultacie nekupovala,my napriklad musime objednavat specialne mlieko na objednavku z lekarne,kazdemu babatku sadne ine..

beahavala
17. nov 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja som pouzivala od zacitaku sunar premium, vyhovovalo nam