Ahojte idem sa poradiť. Mala doteraz prespala celú noc (od cca 20 do 5) ale cca pred dvoma týždňami sa v noci začala budiť (o 23 potom o pol 4 a o 6 už je hore), a už som skúsila dat aj Sunar 2 (keďže ma 5,5 mesiaca) ale nepomohlo. Prikrm dávam poobede ale moc nám to nejde, skôr sa s tým iba hra. Tak rozmýšľam ze by som skúsila kašu na dobrú noc? Mate s nimi nejaké skúsenosti? A aké by ste odporučili?
Ja som kúpila vanilkovou ale neviem ci jej teda aj teraz môžem dať takto ochuteny a dávali ste to vo flaske? Pretože v návode je zarobené do mysky.
@doda8 ja dávam krupicu puding na noc cez fľašu
Som si spravila väčšiu dierku..... 😊
@doda8 dávala som od 5,5 mesiaca kasu na dobrú noc od sunaru a cez flašku s Y dierkou v dudliku...dajú sa kúpiť a sú určené práve na takéto hustejšie kase...manžel ju zarábal priamo do fľašky napríklad ale ja v miske a preliala som do fľašky...mala bola už po kúpaní unavená a lyžičkou mi to jesť vôbec nechcela kvôli únave...či pomohlo že prespala celu noc neviem lebo od 5.mesiaca mi prespala celu noc aj po mlieku..
@doda8 ja som dávala krupicovu kasu, ale maly sa v noci budil presne v tomto obdobi veľmi často..Zuby, výboj nervovej sústavy atd..5,5 mesacne dieta mi príde veľmi malé na to, aby prespalo celu noc..Môj maly mi chvilu spával celu noc ako 3 mesačný, ale dlho to nevydržalo a do roka sa to stále menilo, okolo roka ustalilo úplne, a teraz spi celu noc od 20h do 7h ráno..
Ja som s kasou zacala asi ked mal 5 mesiacov. Mame bananovu a nemliecnu ryzovu od Sunaru. Najprv som davala na noc ale vraj sa to nema lebo je tazka na zaludok. Tak ci tak mu to spanok nijako nezmenilo, vacsinou sa raz za noc budi a dam mu mlieko. Kasu teraz daveme na veceru okolo 5, 6 hod a potom pred spanim este mlieko. Lebo ked som davala pred spanim tak bol okupany a unaveny a od kase sa len zababral a dlho to trvalo. Davam zatial len z misky lyzickou.
@doda8 ahoj, mne maly tiež tak spával (od 19:00 do 5:00) to sa napil mlieka a spal do tej 6:00...skúsila som dať kasu na noc a budí sa stále, ale teraz vstáva o 7:00 😀 tak neviem či to pomôže, ale vyskúšať môžeš 🙂
neviem ci pomoze ale mne maly spi po kasi zo sunaru skoro celu noc
@doda8 vyskúšať môžeš, mala by si sa riadiť tým co je napísané na obale-vek a spôsob prípravy.
Pre veľa detí je ale kaša na večeru ťažká a môže ich bolieť bruško práve z nej. Ja by som dávala tak možno o 17stej a potom klasický pred spaním mliečko. Dieťaťu sa spánok stále mení, čiže kaše nemusia pomôcť. Ja som kaše nedávala, skúšala som, ani jeden nechcel.
ahoj Doda8, ja som s kasami zacala tiez skoro, lebo som dufala ze mala prespi celu noc 😂
ale neprespala, ale zase neuskodilo, kasicky jej velmi chutili, davala som vzdy na veceru, zacinala som s takou znackou ake mala umele mlieko a neskor som kupovala hociaku znacku aka bola v akcii, nakoniec sme presli na klasicku varenu krupicovu kasu, teda ked uz mohla kravske mlieko...