Pomôže kaša na dobrú noc k lepšiemu spánku?

doda8
3. júl 2019

Ahojte idem sa poradiť. Mala doteraz prespala celú noc (od cca 20 do 5) ale cca pred dvoma týždňami sa v noci začala budiť (o 23 potom o pol 4 a o 6 už je hore), a už som skúsila dat aj Sunar 2 (keďže ma 5,5 mesiaca) ale nepomohlo. Prikrm dávam poobede ale moc nám to nejde, skôr sa s tým iba hra. Tak rozmýšľam ze by som skúsila kašu na dobrú noc? Mate s nimi nejaké skúsenosti? A aké by ste odporučili?

ivinkapink
3. júl 2019

ahoj Doda8, ja som s kasami zacala tiez skoro, lebo som dufala ze mala prespi celu noc 😂
ale neprespala, ale zase neuskodilo, kasicky jej velmi chutili, davala som vzdy na veceru, zacinala som s takou znackou ake mala umele mlieko a neskor som kupovala hociaku znacku aka bola v akcii, nakoniec sme presli na klasicku varenu krupicovu kasu, teda ked uz mohla kravske mlieko...

danik1505
3. júl 2019

@doda8 Ja som dávala hami kašu, najradšej mali vanilkovu

doda8
autor
3. júl 2019

Ja som kúpila vanilkovou ale neviem ci jej teda aj teraz môžem dať takto ochuteny a dávali ste to vo flaske? Pretože v návode je zarobené do mysky.

hennyinnsbruck
3. júl 2019

@doda8 ja dávam krupicu puding na noc cez fľašu
Som si spravila väčšiu dierku..... 😊

nikka455
3. júl 2019

@doda8 ja som davala asi od 5 mesiaca kasu od Nestle (na dobru noc). Skusala som najskor spravut riedku a z flasky, ale to nemalo uspech, tak som zacala robit ako pisu, do misky. A chutila velmi

barunka.k
3. júl 2019

@doda8 dávala som od 5,5 mesiaca kasu na dobrú noc od sunaru a cez flašku s Y dierkou v dudliku...dajú sa kúpiť a sú určené práve na takéto hustejšie kase...manžel ju zarábal priamo do fľašky napríklad ale ja v miske a preliala som do fľašky...mala bola už po kúpaní unavená a lyžičkou mi to jesť vôbec nechcela kvôli únave...či pomohlo že prespala celu noc neviem lebo od 5.mesiaca mi prespala celu noc aj po mlieku..

29simona29
3. júl 2019

@doda8 ja som dávala krupicovu kasu, ale maly sa v noci budil presne v tomto obdobi veľmi často..Zuby, výboj nervovej sústavy atd..5,5 mesacne dieta mi príde veľmi malé na to, aby prespalo celu noc..Môj maly mi chvilu spával celu noc ako 3 mesačný, ale dlho to nevydržalo a do roka sa to stále menilo, okolo roka ustalilo úplne, a teraz spi celu noc od 20h do 7h ráno..

nikpa
3. júl 2019

@doda8 pridaj jej do mlieka na zahustenie Hami nemliecnu ryžovu kašu, je to bez prídavok čohokoľvek a zasýti. Podľa mňa je to lepšia varianta ako začať priskoro s instantnymi ochutenými, sladkými kasami. Alebo kupujem od Nominal pohánkové, ovsené, psenove, v Lidli ich mávajú.

jaja23
3. júl 2019

@doda8 ja dávam malému kašu tiež, ale neprešli stále ešte celú noc. Budí sa 2x na mliečko. A to bude mať rok.

fantinka
3. júl 2019

@nikpa tymi nominal som aj ja zacinala. Ochutene az po roku asi. Teraz bude mat 2 a obcas na veceru krupicovu alebo babylove bananovu.

nikpa
3. júl 2019

@jaja23 v noci mu daj miesto mlieka cucnut vody, u nás to zabralo. Keď mal niečo cez rok, zaviedla som to a bolo po nočnom jedení 😀

jaja23
3. júl 2019

@nikpa vodu som skúšala, ale bol hore ešte viackrát

nikpa
3. júl 2019

@jaja23 hm, u nás zabralo. Asi máš väčšieho hladosa 🙂

jaja23
3. júl 2019

@nikpa asi ma s tou vodou prekukol

antinika
11. okt 2019

Ja som s kasou zacala asi ked mal 5 mesiacov. Mame bananovu a nemliecnu ryzovu od Sunaru. Najprv som davala na noc ale vraj sa to nema lebo je tazka na zaludok. Tak ci tak mu to spanok nijako nezmenilo, vacsinou sa raz za noc budi a dam mu mlieko. Kasu teraz daveme na veceru okolo 5, 6 hod a potom pred spanim este mlieko. Lebo ked som davala pred spanim tak bol okupany a unaveny a od kase sa len zababral a dlho to trvalo. Davam zatial len z misky lyzickou.

miiceencoovaa
11. okt 2019

@doda8 ahoj, mne maly tiež tak spával (od 19:00 do 5:00) to sa napil mlieka a spal do tej 6:00...skúsila som dať kasu na noc a budí sa stále, ale teraz vstáva o 7:00 😀 tak neviem či to pomôže, ale vyskúšať môžeš 🙂

ninah1486
21. jan 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

neviem ci pomoze ale mne maly spi po kasi zo sunaru skoro celu noc

ivana.natasha
21. jan 2022

@doda8 vyskúšať môžeš, mala by si sa riadiť tým co je napísané na obale-vek a spôsob prípravy.
Pre veľa detí je ale kaša na večeru ťažká a môže ich bolieť bruško práve z nej. Ja by som dávala tak možno o 17stej a potom klasický pred spaním mliečko. Dieťaťu sa spánok stále mení, čiže kaše nemusia pomôcť. Ja som kaše nedávala, skúšala som, ani jeden nechcel.