Ahojte máme čerstvo týždeň aj niečo po roku a už viackrát sa nám stalo že mám mala odmietla mlieko (3,5%kupované/prosím matky typu bio raw atď, vaše komentáre nepotrebujem ak chcete písať aká som nezodpovedna, neodsudzujte to čo dávam jest svojmu dieťaťu, ja neriešim ani vaše deti a ich brušká, ďakujem 🙏)
...mala krúti hlavou, odmieta , hovorí nenené a ukazuje ukazvakom, dnes sa mi zobudila s plačom teraz asi cca hodinu dozadu a šla som jej spraviť mliečko, odmietala a plakala,,ľahla si na mňa ukludnila sa,a dala som jej papat vytiahla celú fľašku 🤔pozeráme rozpravky a nevyzerá že by ju niečo bolelo alebo že niečo... prosím poradiť lebo sa mi zdá že si počas dňa vyžaduje mliečko odmieta mi normálne jedlo plače a upokoji ju len sanie z fľašky
ďakujem
Tak odmieta mlieko, alebo stravu? No každopádne ak ti odmieta mlieko, treba napísať koľko ml jej dávaš a koľko krát denne. Môj menší keď sa dobre navečeria, tiež mi pred spánkom mlieko nevypije. Takže záleží od okolností, ktoré si nenapísala.
A ak odmieta stravu, tak jej nedaj ani to mlieko a uvidíš, či niečo zje alebo nie.
@nikk3y náš bude mať 1,5r a mlieko pije ako kedy. Niekedy odmieta normálnu stravu a chce len mlieko, inokedy normálne zje čo mu nalozim a ešte potom stiahne fľašu mlieka. Ja sa v ňom už nevyznám, každý deň je iný. V podstate vždy niečo zje, buď mlieko alebo ostané, niekedy oboje, sú aj dni kedy skoro nič. Ideálne by bolo keby jedol čo a kedy mu dávam ale tak som rada za všetko čo zje. V 1 roku dieťa potrebuje už normálnu stravu ale ešte stále aj mlieko, ak by ti nechcelo, snaž sa mu mliečne nahradiť inými potravinami ako jogurty, syry, tvaroh, cottage ...
@nikk3y to je také obdobie, moja zas nechcela nič len mlieko a granko (ma 14 mesiacov), ledva nejaké keksy zjedla cez deň k tomu, ale prešlo to a zas papa všetko
@lenkadenisa a trvalo to obdobie u vas dlho ?
@nikk3y no tak 3 týždne isto
@lenkadenisa ďakujem za odpoveď
To je normalne. Moje deti prestali v istom veku pit mlieko. Kojenec po odstaveni nechcel ziadne, druhy syn bol na um a prevarane kravske z mluekomatu vydrzal pit krátko. Aj dr vravela,ze sa to moze stat.pistaci jogurt alebo iny mliecny vyrobok.mlieko vobec nemusi mat
@nikk3y tak odmieta a nakoniec vypila?snaz sa jej davat normalnu stravu a nie zahanat mliekom.Nejdu jej zuby?ma cumel?