Nočné jedenie 2x

7. jún 2023

Dobré ráno. Dcéra bude mať o 2 týždne 1 rok. Doteraz jedavala len 1x za noc, no posledné 2 týždne začala jesť 2x nechápem prečo. Určite je hladná, lebo neprestane plakať, kým jej nedám mlieko, už som skúšala kadečo. No problém je hlavne v tom, že keď sa druhýkrát zobudi na mlieko cca o 4.00 tak má problém zaspať a je aj hodinu hore 🤦‍♀️
Neviete čím to môže byť, že začala zrazu jedavat 2x? Cca hodinku pred mliekom večerným má aj večeru.

elmivelmi
7. jún 2023

tak jej skus urobit viav mlieka aj vecer aj 1x v noci,mozno s tym vydrzi do rana-6.

vevulik18
7. jún 2023

Ahoj, u nás to bolo rovnako,niekedy potrebovala jesť raz, niekedy dva, s tým že po roku asi mesiac zo dňa na deň už nebolo treba ani raz 🙂

autor
7. jún 2023

@elmivelmi skúšala som ale to nepomáha

autor
7. jún 2023

@vevulik18 no to by bolo super, keby to aj u nás tak bolo. Mne nevadí jej dať, len keď potom nevie zaspať nad ranom tak sme obe nevyspate🤦‍♀️

vevulik18
7. jún 2023

Ja som tiež skúšala, dávať väčšiu večeru, viac mlieka pred spaním, viac v noci, no nepomohlo ani u nás, vypila vždy len koľko chcela, potom zo dňa na deň bola síce v noci hore, len som ju pohladkala a spala ďalej.. mlieko už nebolo treba, viem že aj niekto zvykne dávať vodu namiesto mlieka, ale naša sa tak nedala oklamať.

zuzkaa1991
7. jún 2023

Nejde o stravu podla mna dieta vypije zje kolkko len potrebuje mam 5r a obcas sa budi okolo 1r idu zubky takze moze sa budit kvoli tomu my sme boli dovtedy castejsie hore kvoli zubkam a rev na cely dom...voda caj enzabra len mlieko....nezmenite nic tiez som skusala hustejsie atd a nic...je to len obdobie ktore prejde;) pamätám si bolo istudobu ze konecne zaspala a potom zas sa zacala budit a tobola starsia

pininka1
7. jún 2023

Moj este dvojrocny jedol dvakrat za noc, vodu ani cak nechcel. Preslo to samo od seba.

luccija
7. jún 2023

Mne sa to nezdá veľa ani nič divné.Ved má len rok🙂Môžu jej ísť zuby, rastie, je viac aktivna hlavne ju neklam vodou ci cajom

autor
7. jún 2023

@vevulik18 aha tak snáď to rýchlo prejde, vodu nedávam 🙂

autor
7. jún 2023

@zuzkaa1991 aha, to ma nenapadlo, že by to mohlo byt kvôli zubkom, vďaka 🙂

autor
7. jún 2023

@pininka1 dobre ďakujem 🙂

autor
7. jún 2023

@luccija mne je divné len to, že jedla pred tým len raz a zrazu 2x, vodu alebo čaj má ani nenapadlo jej dať

elmivelmi
7. jún 2023

tak do 3,r je to bezne,v takom,malom veku v noci nemusi spat aj 5h😉Nam sa to raz stalo ze enmohla zaspat 5h v noci.A celkovo sa mi deti stale budili az do 3r a ranny budicek bol u na sniřalny okolo 4 po zuboch je to ok

autor
7. jún 2023

@elmivelmi fuha tak to muselo byť náročné 🤦‍♀️

elmivelmi
7. jún 2023

to ano le zvykli sme si pocca 3,5 r uz spia celu noc

ivonadusa
7. jún 2023

tak skus jej pripravit mlieko o 3:00/pol 4 a v polospanku nech pije 🙂