Dobré ráno. Dcéra bude mať o 2 týždne 1 rok. Doteraz jedavala len 1x za noc, no posledné 2 týždne začala jesť 2x nechápem prečo. Určite je hladná, lebo neprestane plakať, kým jej nedám mlieko, už som skúšala kadečo. No problém je hlavne v tom, že keď sa druhýkrát zobudi na mlieko cca o 4.00 tak má problém zaspať a je aj hodinu hore 🤦♀️
Neviete čím to môže byť, že začala zrazu jedavat 2x? Cca hodinku pred mliekom večerným má aj večeru.
Ahoj, u nás to bolo rovnako,niekedy potrebovala jesť raz, niekedy dva, s tým že po roku asi mesiac zo dňa na deň už nebolo treba ani raz 🙂
@elmivelmi skúšala som ale to nepomáha
@vevulik18 no to by bolo super, keby to aj u nás tak bolo. Mne nevadí jej dať, len keď potom nevie zaspať nad ranom tak sme obe nevyspate🤦♀️
Ja som tiež skúšala, dávať väčšiu večeru, viac mlieka pred spaním, viac v noci, no nepomohlo ani u nás, vypila vždy len koľko chcela, potom zo dňa na deň bola síce v noci hore, len som ju pohladkala a spala ďalej.. mlieko už nebolo treba, viem že aj niekto zvykne dávať vodu namiesto mlieka, ale naša sa tak nedala oklamať.
Nejde o stravu podla mna dieta vypije zje kolkko len potrebuje mam 5r a obcas sa budi okolo 1r idu zubky takze moze sa budit kvoli tomu my sme boli dovtedy castejsie hore kvoli zubkam a rev na cely dom...voda caj enzabra len mlieko....nezmenite nic tiez som skusala hustejsie atd a nic...je to len obdobie ktore prejde;) pamätám si bolo istudobu ze konecne zaspala a potom zas sa zacala budit a tobola starsia
Moj este dvojrocny jedol dvakrat za noc, vodu ani cak nechcel. Preslo to samo od seba.
Mne sa to nezdá veľa ani nič divné.Ved má len rok🙂Môžu jej ísť zuby, rastie, je viac aktivna hlavne ju neklam vodou ci cajom
@vevulik18 aha tak snáď to rýchlo prejde, vodu nedávam 🙂
@zuzkaa1991 aha, to ma nenapadlo, že by to mohlo byt kvôli zubkom, vďaka 🙂
@pininka1 dobre ďakujem 🙂
@luccija mne je divné len to, že jedla pred tým len raz a zrazu 2x, vodu alebo čaj má ani nenapadlo jej dať
tak do 3,r je to bezne,v takom,malom veku v noci nemusi spat aj 5h😉Nam sa to raz stalo ze enmohla zaspat 5h v noci.A celkovo sa mi deti stale budili az do 3r a ranny budicek bol u na sniřalny okolo 4 po zuboch je to ok
@elmivelmi fuha tak to muselo byť náročné 🤦♀️
to ano le zvykli sme si pocca 3,5 r uz spia celu noc
tak skus jej pripravit mlieko o 3:00/pol 4 a v polospanku nech pije 🙂
tak jej skus urobit viav mlieka aj vecer aj 1x v noci,mozno s tym vydrzi do rana-6.