Prosim Vas ako ste zistili ze babatku nesedi umele mlieko? Aj kojim aj prikrmujem, ma 6t a posledny tyzden je to katastrofa vo dne v noci. Stale je nahnevany ak nespi tak place, nie velmi ale tak nespokojne. Kaka normalne preto neviem ci zmena mlieka pomoze ale uz fakt neviem co skusit. Dakujem
@andrea_82 ano od narodenia. Stolica mi pride v poriadku, aj farba aj konzistencia aj frekvencia. Pred par dnami sa strasne vyhadzal (ale citlivu plet ma od narodenia), mysleli sme ze mu nieco vadi v mojom mlieku, natieram ho holtovym kremom a tvar ma uz krasnu ale ta zla nalada zostala.
Alebo intolerancia na laktozu 🤔
@really8 naša riadne plakala, každý večer mala koliky, nepáčilo sa mi ako kakala (2-3 dni nič a potom nevedela prestat atd).. ale taká matkina intuícia to bola.. doktorka stále trvala na tom, že mlieko nemeniť, no mala nepriberala atd tak som to zmenila sama od seba a dieťa za 2 dni ako vymenene … Mliecko sa nemá len tak meniť ale podľa mna to vidíš, že to nie je Ok.. 🤷🏽♀️
AK mu doteraz nevadilo, nie je to mliekom. Prechádza veľkými zmenami.
Na tom mlieku, co mate, je od narodenia? Ak mu doteraz nerobilo tazkosti, tak by som problem hladala inde. Nas mal napr. zelenu stolicu a naduvalo ho.