Ahojte žienky,
Prosím o radu 🙏.
Uz viac ako rok malinkemu (14m) odsavam materské mlieko. Teraz som však v štádiu, že odsavam 3x denne a je z toho pre drobca len 1davka na večeru. Pekne mi papka cez deň a v noci už prespí ja a nepotrebuje mliečko.
Chcela som sa opýtať čo by bolo najlepšie ako náhrada za MM na tú večeru?
Ďakujem
@renatka100 ďakujem za radu, ja našťastie mlieko dávam iba na večeru, v noci nepapa. Dôležité bolo pre mňa čím by to bolo najlepšie nahradiť.
Kde kupujete bio mlieko? 😉
@evi5888 v rakusku, to je super ze v noci nepapa uz dufam ze aj moj ked bude vacsi sa uz budit nebude
@evittam bio nie je len v krabici, aj tak je potrebne ho prevarit
Bio mlieko? Od stastnej bio kravy co sa pase na bio trave ktora raste v bio pode??? 🤔 Sorry ale zaujima ma to... Bio mlieko.. (nemyslim to v zlom)
@renatka100 Tak vo fľaške, v plaste, neviem v com.....Co treba prevarat-pasterizovane mlieko?
@hennyinnsbruck Ano s "optimalnym zložením".....😉
@hennyinnsbruck pre mňa bio je už keď krava nie je kŕmena muckou ...
@evi5888 ok🤷♀️
Tu máš tip na mlieko v kvalite Demeter (lepšie ako bio) dovážajú ho kadekde aj na Slovensko https://www.bioland.sk/kravske-mlieko/cerstve-a...
@evi5888 ja som si odsavala 11 mesiacov aked to uz bolo iba 40 ml som sa na to vykaslala nakolko maly zjedol aj 220 ml pred spanim. Dokrmovala som um iba v noci. Teraz /maly ma 1 rok/ uz davam prevarene bio mlieko plnotucne a v noci umele.