Kŕmenie umelým mliekom

6. júl 2023

Ahoj, mali by ste problém kojiť umelým mliekom?
Ste proti,zasadne proti alebo nemáte problém?

patka06
6. júl 2023

Ako sa dá kojiť umelým mliekom?
Buď dojčíš materským mliekom z prsníka / resp. odsávaným alebo kŕmiš s fľaše umelým

lelelienka
6. júl 2023

Krmit umelym mliekom, nie kojit…a nie nemala, co nechas babatko hladne, ked nemas vlastne mliecko? Co je toto za otazku 🤷‍♀️

anonymous87
6. júl 2023

🤦‍♀️

cookie29
6. júl 2023

to zalezi od toho preco to robis... teda kojenie umelym mliekom pre mna je system s cievkou, kde je dieta realne na prsniku a robi sa to casto pri predcasniatkach aby deticky nestratili saci reflex a zaroven sa spustila laktacia

autor
6. júl 2023

Aspoň keby ste sa tu vyjadrili k veci ale dobre

gabym
6. júl 2023

A aké odpovede si čakala na takúto otázku? Vsetky dievčatá ti odpovedali k veci

autor
6. júl 2023

@gabym nevidím to ale dobre

gabym
6. júl 2023

Skús sformulovať ináč otázku lebo z tohto nieje rozumieť čo sa vlastne pýtaš

autor
6. júl 2023

@gabym otázka je jasne daná, pýtam sa ci by nemal niekto problém kojiť umelým keby z nejakého dôvodu nebude alebo nemôže svojim "originálom"

anonymous87
6. júl 2023

Autorka: ako kojit umelym. Umelym mozes iba dokrmovat. Kojit mozes cez prsnik… a to je taka otazka. Kebyze nemas mlieko, nechas dieta umriet od hladu? Je logicke, ze ked niekto nema svoje, dokrmuje umelym mliekom. Pripadne je este alternativa kupovat od niekoho materske…

lelelienka
6. júl 2023

@autor tak teda otazka vobec nebola jasne dana, ten dodatok “keby nemohla svojim originalom” je tam dost zasadny, ale nevadi.
A len tak btw , v mojom prvom komente odpovedam presne na tvoju otazku, ze to tam ty nevidis, to bude asi problem niekde inde…

autor
6. júl 2023

@lelelienka u teba :D

patka06
6. júl 2023

Otázka vôbec nie je jasne daná, kojiť/ dojčiť znamená kŕmiť dieťa z prsníka. Ako doň dostaneš umelé mlieko?
Ak si myslela kŕmiť novorodenca / resp malé dieťa umelým mliekom z fľaše, problém v tom nevidím. Ak matka nemá mlieko alebo nemá dostatok mlieka je vždy lepšie nakŕmiť umelým ako trápiť dieťatko hladom

anonymous87
6. júl 2023

Aj ja vidim u @lelelienka uplne jasnu odpoved… aj tak stale nerozumiem co chces pocut?
Akoze si cakala odpovede typu: no keby som nemohla kojit, tak urcite by som umele nedavala?
Ved toto je taka otazka, ze az…. Prepac, ale naozaj uplne od veci

rebrambora
6. júl 2023

Na to ako protivne odpovedas, si ziadne odpovede ani nezasluzis.

taktotedanie
2. nov 2023

Nechas dieta vyhladovat? Tak niet ocom, bemozes kojit das umele