Davali ste polrocnemu dietatu kravske mlieko?
Nie
Nie.
nieee... nase mamky davali, ale nase mamky nemali po vacsine inu moznost... ty mas... kravske az od roka
az od roka, nema na to pripravene este crievka a travenie.
muzova mama davala obom, obaja maju nejaku formu alergie (bielkovina, laktoza). moze a nemusi to suvisiet, ale neriskovala by som.
Dnes nikto nedava, lebo... doba je taka, ja som tiez nedavala, aj ked neviem, dnes by som sa k tomu staviala inak, moja pila este aj v troch rokoch to hnusne praskove mlieko a dnes si u nej vsimam taku ako keby slabsiu toleranciu na mlieko, proste ak zje viac jogurtov, alebo mliecnych vyrobkov za den (napr. rano cerealie s mliekom, na obed nieco so smotanou v omacke a poobede este jogurt, byva jej velmi zle, prezenie ju, v horsom pripade vracia). Myslim si, ze ak by som jej skor zacala davat normalne mlieko, prirodzene by si na neho zvykla. Nik z rodiny nema ziadne alergie, mne mama davala kravske (mali sme doma kravu, cize vlastne, domace) od pol roka, cize dedicne to nema. Keby mam druhe dieta, davala by som mu riadne kravske mlieko cca od roka.
Mne to doporucila lekarka kezde sme skusili rozne UM s nechce ich...ale neviem
Az od roka a skusala si al Goldim? Je to UM s kozim mliekom
Do varenia davam od pol roka aj mlieko ale pit este nedavam 🙂
Určite nie. Odhadujem, že pediatrička má vek 60+
@vikusjk fuuu.. to sa čudujem ze si tak dlho dávala UM. Mne pediatrická vravela ze po roku je to už aj zbytočne. Rovnako tak na výžive keď sme porovnávali zloženie kravského a um od 1roka tak je to takmer totožné - len to práškové je drahšie. 😀
Ak je to mlieko od doma chovanej kravy kludne daj zriedene s prevarenou vodou na zaciatok a aj mlieko prevar.Mam tri deti takto jedno je uz dospele a nikdy im nic nebolo
Áno dávala obom ale nie ten bordel z obchodu ale od suseda čo chová kravy na zelenom a nie na silazi a zmeskach . Ak nemá mlieko on keď je krava tepna tak sme na um
@lenkakravcova hej, dnes by som to spravila inak. Co uz, uz to nezmenim
Radšej počúvajte iného detského lekára
https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
Mne dávala mama ked som. Bola malá nemala som ani rok😀😀😀
Mam 3 deti. Vsetky maju od 3 mesiacov kravske...😉
Nie
Ja som nedávala, ale mne dávala mama od 4 mesiacov, lebo zo Sunaru (a neviem aké značky ešte vtedy boli) som sa vraj zo všetkých zgrcala. Ale tak otázne je aká bola kvalita kupovaného mlieka vtedy a teraz. A zas teraz je tých umelých viac na výber, čo môžte skúsiť.
nie