Ahojte, dobrý večer. Baby kedy vám prišla prvá menštruácia po spontannom pôrode keď ste nekojili? Viem, že každé telo je iné, pýtam sa len informačné
O 9 mesiacov 😁
@sunny8 napriek tomu, že ste nekojila Vám prišla až tak neskoro? 🙏🙏🙏🙄
@mucinka5512 ano .. nevadilo mi to 😁
@mucinka5512 podľa mňa ti chce povedať, že sa im podarilo hneď ďalšie a že menštruácia už nestihla prísť 😀
@777januska777 ja by som si veľmi také priala 🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
@mucinka5512 Tri dni po skončení šestonedelia, potom týždeň pauza a zas 🙈 a to plne kojim. Tak som dúfala, že budem mať ešte chvíľu pokoj. Myslím, že je to individuálne, či kojis alebo nie.
Mohla prísť aj počas šestonedelia? Lebo ja som už mala iba taký žĺtkastý výtok 2 týždne a teraz na konci piateho týždňa po pôrode sa mi rozbieha akoby menštruácia, aj som nafúknutá a aj iné príznaky....
@janulienka192 moze
Ja som kojila a prišla 6 týždňov po pôrode na deň presne 🤷♀️ Asi je to nanajvýš individuálne 🤔😀
Hneď ako skončilo šestonedelie. Resp., v piatok skončilo a v utorok som už mala kramy
Bola silnejšia ako ste zvykli mať? Lebo mne sa zdá veľmi silná...
@janulienka192 ja som mala prvé dve veľmi silné a tretia zase úplne slabučká, len akokeby špinenie
@denkadenisa zdravím...a máte ms pravidelnú? Lebo ja stále čakám a nič...
@21anjelik19 no vec sa má tak, že po tej tretej ms štvrtá už neprišla a synček má už skoro 10 mesiacov. Dr. povedala, že pravdepodobne sa mi cyklus rozbehne až keď malého odstavím
@denkadenisa jaj taak ... dakujem za odpoveď
Asi týždeň po skončení 600nedelia