V akom casovom rozmedzi od pitia UM davate pit vodu?
@anitka100 mlieko vysušuje tým ze v žalúdku zhustne?? Toto som fakt nevedela 🤔
Moja bude mat len tri mesiace, zatial nedavam vobec ani neplanujem, az ked zacne prikrmy.
@anitka100 AR mlieko nevysusuje ale zapeka,je hustejsie,tym padom aj stolica byva hutnejsia.niektore deti bolieva z AR mliek brusko.nam pediatricka pri problemovej tuhsej stolici tiez odporucila davat vodu/slabsi caj.robila som tak,ze ked sa dcera zobudila,dala som mlieko a cca po hodinke trosku vody a priebezne ponukala
Po hodinke urcite
AR mlieko je hutne, huste, sedi to v tom zaludku potom a tym padom to dieta nevygrca
Nam odporucila pediatricka davat od ukonceneho 2 mesiaca
@stellarstar áno treba si niečo prečitať o AR mliekach…Mne to povedala aj doktorka
@simona92101 nemalo by zapekat ked je na krabici napisane proti zapche a grckaniu
@anitka100 AR mlieko je hustejsie ako obyvajne,pre detsky zaludok je ako beton,kedze urobi tzv.zatku aby obsah zaludka necestoval naspat von(grcanie). Ak dieta boli z neho brusko,treba ponukat po troche vodu aby sa creva rozhybali
@anitka100 kolko mesiacov ma dietatko? Ja som davala pit vodu az vtedy ked sme prisli na tuhu stravu... nemusis ist podla ziadnych tabuliek dieta pitim ma aj tekutiny ale aj stravu