Ahojte ženy prosím Vás o pomoc a radu....
od včera nemôžem nájsť cumlík na fľašu Avent natural so 4 otvormi...
.malý rozhryzol nechcel piť čaj už som zúfalá jedine som našla s 3 otvormi a od zúfalstva som spravila 4 dieru ja sama ihlou....
aj voľačo vypil no nieje to ono...
bola som už v dvoch obchodoch v drogérií dm a v lekárni doktor Max pýtala som si cumlík na fľašu Avent natural najrýchlejší prietok 4 otvory....
v dvoch obchodoch mi dali cumlík na ktorom sa na obale písalo že 4 otvory ale po otvorení obalu neboli štyri otvory sú tam iba 3dierky.....😞😞😞
Už v dvoch obchodoch som takto dopadla...
My sme malý ten cumlík predtým ako ho rozhrýzol tam sú normálne reálne štyri bodky štyri otvory A teraz iba tri však to je ako na tych na cumlíkov čo sú od 3 mesiaca +prietok stredny tie majú tri otvoryja už len nerozumiem tomu zmenilo sa niečo vo výrobe už dávnejšie som nekupovala cumlík tak neviem o čo sa jedná
Už som si myslela že som sa zbláznila....😵😵
Ale načo to tak vyrábajú veď od 3m+ sú 3 dierky.... a ja chcem 6m+ 4 dierky
nemôžu 2 rôzne produkty predávať ako 1....
no moj syn je ina kategória on nechce .....hmm so všetkým mám problém takto sním...no budem učíte behat a zháňať ako vravím spravila som tam jednu dierku ihlou navyše Ale jemu sa ani to neráta ledva sa napil...ďakujem vám baby...
@jeliz59 nebehaj nikde to zhanat..teraz som kukla... dm drogeria ma v online predajni aj 4dierkove..2ks v baleni 5.59 euro a postovne 1.90
Daj si do googla www.mojadm.sk a daj do hladaca avent cum.na flašu..hned ti to vyhodi😊
No veru boli sme kúpila otvorím 3 dierky...obal sedí no obsah obalu nie... Toto nevysvetlis....🤯🤯🤯🤯
@jeliz59 je to ten isty prietok ale po novom su tam iba tri dierky dalej od seba. Ja som tieto povodne so 4 pouzivala pol roka a chybou pri 4 dierkach bolo ze sa velmi rychlo spojili a tym padom bol tento dudel nepouzitelny. Preto avent vymyslel tento sposob, ale ked sa pozries na tie tri dierky su ovela vacsie ako boli 4 a preto prietok je rovnaky, do tychto cumlov moc dierok ihlou neurobis, je to velmi kvalitny silikon....
Snažila som sa on ani za svet...jazyk vyplazeny už pomaly od smädu...
Našťastie ma osvietilo💡💡💡🧠🧠🧠
spravila som 4 dierku hrubšou ihlou💪🏻💪🏻💪🏻
Ja viem, určite sa čudujete 🤔🤔🤔a pýtate, že ako to môže cítiť?!😳😳😳
Ani ja sama neviem....😶😶😶
Chvalabohu ako som spravila svojpomocne 4 dierku začal piť🙏🏻🙏🏻🙏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Malý veľký špekulant....ani ja sama som ešte o takomto dieťati nepočula 🙈🙈🙈
Ani som sa nestretla s mamičkou čo má také " problémy s bežnými vecami s dieťaťom ako ja s malým....🤭🤭🤭
Ženy ďakujem za rady tipy ste milé....🤗🤗🤗
@jeliz59 tak si urob zo spicatou noznickou väčšiu dieru..ja avent nepouzivam..ja mam od nuk..na širokej flaske cumlik ma 6dierok