Dcéra nechce piť z fľaše Avent Natural

21. aug 2022

Ahojte nasa mesacna dcera nechce pit z flase (mame Avent natural) akoby si to nevedela pricucnut a napinalo ju z toho, proste sa jej to nepaci, s prsom nema vobec problem. Dnes s velkymi protestami cosi vypila ale nakoniec vacsinu vyvratila (bolo to mlieko stare mesiac z mraznicky iba cerstvo prihriate). Neviete ako si pomoct? Strasne to propaguju ako natural ale mne pride ten cumel na tom obrovsky obroti bradavkam...Je to problem lebo takto nemozem ani odbehnut k doktorovi zeby ju manzel postrazil a nakrmil :(

viestta
21. aug 2022

Vyskúšaj inú fľašu, iný cumel. Kezdemu sadne niečo ine

beata_k
21. aug 2022

Je uuuuplne ina technika sania pri dojceni a uplne ina ked pije z flase. Z prsa to treba tahat a z flase sa to leje. Necudujem sa, ze sa zlostila. Musela mat plnu pusu mlieka a dusit sa nim. Ale da sa to naucit len to treba pomaly a s kludom. A nie ked je dieta hladne.

gionella
21. aug 2022

Musíš vyskúšať inú. Skús MAM značku alebo Avent klasicky cumlik, ale ten mi príde veľký tiež. Mojich chlapcov keď kŕmili z fľaše na nedonoseneckom oddelení ( tam sú malinkate babatka ) tak používali take retro klasické cumle na takych retro sklenených úzkych flaškách značka simax myslím to bola a všetky babatka nakoniec chytili fľašu.cumel to bol
Taký maly a úzky.

zuzinka888
21. aug 2022

Cumle a flase- pomoooooc. Mozu propagovat neviem ake - antikolikove.....bla bla bla. Ak dietatko nechce tak moze byt aj neviem ake a aj tak ho nebude chciet. My sme kupili tiez tie najlepsie co boli - aspon nam tvrdili- samozrejme aj cena bola taka. A malý to mal nahaku. Mali sme xy cumlov ci uz na flase ci cmulanie. Nakoniec - uz zo zufalstva som kupila taky hnedy skaredy kaučukový za 1,20€ a maly si cuckal ako z prsa. Takze poucenie zmie- detom sa nemusi pacit ani znacka ani tvar cumlika o ktorom mas pocit ze je ten naj.

zuzkaa1991
21. aug 2022

Mam flasky maju take dudliky co netecu iba ked taha aj ked pisu ze od 4m sa mi zda

bela30
21. aug 2022

Vyskusaj tuto metodu, ak to nepojde s flasou.
https://www.mamila.sk/sk/pre-matky/pomoc-pri-do...

nikaeli
21. aug 2022

obe deti som kojila, neskôr dokrmovala.. moja dcéra pila iba z aventových fliaš, neskôr z 'mam', syn ani náhodou - a to som si kúpila z každej značky tri - do istoty 🤦🏻‍♀️ vyhovovala mu značka Nuk.. takže hľadaj, skúšaj 😉

sandra151
21. aug 2022

Ja som musela požiadať novorodenecké o flasu aj s cumlom lebo len z nej mi vedela piť. Postupne sa naučila aj na avent

andreatytler
22. aug 2022

Mas spravnu velkost cumla? Malo by byt co namensie aby netieklo prilis velmi. Pozri si na cumel... je tam cislo.

lenkaspalka
22. aug 2022

Ahoj môj krpec z cumla typu avent natural nevedel piť. Osvedčila sa nám fľaška MAM z DMky, treba si k nej ale pozrieť antikolikový cumel pre najmenších. My sme tam kúpili fľašku rovno z týmto cumlom. Tento cumel je oproti adventu akoby sploštený, teda širší, nieje okrúhly a dieťatko musí z neho sať, neleje sa z toho ako z cumlu Avent.

nevenka
22. aug 2022

Este by som skusila Lansinoh ten uplne najmensi dudel, teda s najtensou dierkou. U cumlika nejde ani tak o tvar, ale material a tento mi prisiel najjemnejsi. Starsi mal Avent klasicky cumel, ale tak max. do 4 mesiacov som sem tam dokrmila a potom uz nie, len sporadicky a ked sme sli niekam prec na par hodin a strazila svokra, tak 6 mesacny uz cumel vypluval a nikdy uz nechcel pit z flasky, nijakej. Dcerka mala Lansinoh a kedze bola zrutik, tak ona na veceru stale mala aj UM, ona bola s flaskou ok, aj s prsom. No a mladsi syn, ten to iste ako starsi, v 4-5 mesiacoch uz nevedel a nechcel ziadnu flasu a ziadny cumel. Dokonca som mala v zasobe taku tu flasu od Medely, specialnu, a z toho ho nadrapovalo 🤔. Takze sme vyskusali raz a stoji mi v skrini nevyuzita...
Takze deti su rozne a treba skusat.
A este ma napadlo, ze rozmrazene mlieko ma uz inu chut, kym boli fakt malicke babatka, tak im to nevadilo, ale potom uz ano, tak som potom aj prestala mlieko odsavat a mrazit.