Ahojte malá má 18m a je závislá na mojom mlieku 🤣 chcela by som už postupne odstaviť ale neviem ako ...cez deň stále pýta aj keď sa napapa (normálna strava) dám jej napiť vody a za 10min znova pýta už mi to lezie na nervy keď to mam takto povedať. V noci to isté zobudí sa aj 3x ....baby vaša nejaká skúsenosť ako ste ostavili. Už keď bude mať 2roky chce skym skoncovať. Ďakujem za každú radu
Prosim nepíšte mi aby som v tom pokračovala že je to pre moje dieťa najlepšie.
Ja som syna dala na vikend k rodine, po vikende nepytal ani raz mlieko a to v noci aj 8-10krat bolo dovtedy
@domka222 a dieťa to ako znášalo? Dávali iste iné mlieko? Koľko to tak trvalo kým si vaše dieťa Zvyklo?
Zatiaľ je to vyše týždňa. Mlieko nedávam žiadne. Sem tam ešte ťahá hore tričko a mrnčí, ale nedám. V noci už vie keď sa zobudí, že nič nebude. Pomrnká a spí ďalej
Ja som musela seknut zo dna den, kvoli novemu rizikovemu tehotenstvu a liekom, co beriem. Dcera ma rok a mesiac, dostava normalne mliecko, to jej ani nechyba, ale chyba jej ta blizkost ja a ona, to stisenie a bezpecie... tak ju viacej obijmam a lubim... ak chces skoncit, mozes aj takto radikalne, len potom dietatu nahrad ten pocit bezpecia
@natalka2230 jooj to akoby som o sebe čítala . Malý bude v septembri 2 roky a stále je na ciciku a vlastne už len na jednom. Cez obedny spánok sa mi budí aj 2x a v noci ako píšeš 3x a aj viac ako kedy.
Myslím že keď sme už vydržali doteraz 🙈nechávam to na voľný priebeh. Budem skúšať najprv cez obed nejako nedať ale to si neviem predstaviť no keďže je to závislak.. a mlieko ešte mám však keď stále stále ..
@natalka2230 postupne obmedzit iba na spanie. Treba zabavit dieta aby si nezmyslelo a vonku vobec nie. Potom zrusit obedne a nakoniec nocne. To nocne ide asi najhorsie 😩. Kupila som take gulicky na znizenie laktacie,zalepila leukoplastom mliekarne a povedala som ze su chore. Slzicky boli 2 vecery a potom klud.
@riskoh keby dám moju na víkend rodine tak za také €hodiny by ju vrátili nepomohlo by 😅😅 to ze je závislá na mlieku je aj na mňa moc a nechce k sebe druhého moc pustiť to je len na chvíľku a hneď na hľadá
@otvorena 😅.. No vôbec neviem ako nato.. Lebo zas aj ľúto mi je keď plače 😅 musím byť tvrdšia na ňu trosku. Keď sme vonku tak jej nedám Vzdy jej niečo dam aby sa hrala. No jak prídeme domov ona si ide na posteľ alebo na sedačku a kričí papa papa, 😅 a už len čaká keď nejdem zanu otravuje ma stále za mnu chodí jak mala pijavica 😅nepomôže nič ani hranie.... Keď jej dávam niečo iné zjesť nechce vyhodí to na zem.
No proste potrebuje tú svoju dávku 😅závislák haha
@nwnw dobrý napat vyskúšať zalepiť alebo si ich obviazem nech nevidí nič 😅
@natalka2230 ja som skúsila zalepit... malý odlepil 🤷♀️
Najprv cez deň som znížila počet kojení na 3 a potom som s tým sekla úplne aj deň, aj noc