Dobrý deň, prosím vás ako naučiť 5 mesačné dieťa na fľašu? Stratila som mlieko, skúšala som naozaj všetko na podporu laktacie, senovku, Benedikt, odsávačka...ale mlieka mám málo.Z fľaše piť neviem ako ho naučiť? ďakujem
@egonsk 🙂 🙂 🙂 a myslis, ze mu snad dava pit z klasickej petky?
skusala si z cumla strieknut mlieko na jazyk, aby sa prisala? 🙂
@wishes kusala som viac druhov fliaš aj také čo samo tieklo skoro, už neviem čo skúsiť. Ale nemôže bábo nechať hladovať a lyžovačkou je to boj
to je častý problém čisto kojených detí....volakedy to nebol problém lebo dieťa okrem kojenia dostávalo flašou aj vodu alebo čaj.....jedine poskúšaj cumle....
@diewcatqoo sice som to myslel ironicky, ale k tvojej otazke ti odpoviem, ze som to uz videl zial a stali mi z toho aj tie vlasy ktore uz nemam...
Upokoj ho. Daj svoje prso. Vymen za flasu.
A chces este kojit,ci uz davat len UM? Drobcek sa nevyhladuje,bude pit aj z flase,ked bude hladny,to sa neboj..ine je,ak chces este skusit kojit,to je na dlhsie 😊
@anjelicek26 cievku sme skúšali zaciti niečo v puse a už pustí prsník
@tani777 ja by som najradšej kojit ale bojujeme so štrajkom,že odmieta papať,potom malo mlieka a stále dookola
Skús miesto cumlika klasickeho dať na fľašu naustok. Mne to veľmi pomohlo, keďže syn cumle odmietal. veľkosti sú podľa veku detí. Nieco na tento sposob
https://www.najlekaren.eu/nuk-first-choice-nahr...
@martinka17 Ďakujem.naustok sme ešte neskúšali
das na nu cumel ...