Tiež nekojim a chcem sa opýtať.. Dávam BEBU HA.. Lenže rada by som to zmenila.. Dcérka má 5 mesiacov, ide jej šiesty.. Chcela by som prejsť na kravské.. Lenže počúvam také, že je lepšie krabickove 3,5%..a stále dávať rovnakú značku.. Vôbec neviem co robiť.. Ma tu niekto takúto dilemu? Ďakujem 😉
je to skoro.....a ak potom krabičkové,tak nie trvanlivé,toto nechcela ani naša mačka...
Ešte by som tiež neprechádzala na kravské z obchodu. Pediater o tom vie? Prečo máte HA Bebu? Nejaké alergie v rodine? Ja som tiež davala Bebu HA, teraz Nutrilon, do roka minimálne (ak doktorka predpise aj do dvoch)... kravské mlieko nie je v ničom lepšie ako UM
Veď z obchodu to je len zafarbená voda .. v UM má aspoň potrebné živiny, čo v obyčajnom kravskom z obchodu určite nemá.
Ja by som dieťaťu určite nekupovala z obchodu ja mam veľké deti ale kupujem len z automatu
@nikyta001 Ahoj. Môj malý mi v ôsmich mesiacoch začal odmietať UM a keď som s tým bola za lekárkou,tak mi povedala,že deti môžu obyčajné prevarené kravské až od deviatich mesiacov, s podmienkou,že majú vitamíny v iných jedlách. Ešte je skoro na kravské..ak by bol problém v peniažkoch,tak by som prešla na france lait alebo z DM..pokiaľ máte HA len preventívne..
Ďakujem žienky.. Nam už v pôrodnici začali dávať túto BEBU HA a ze mam v nej pokračovať.. Nie sme alergici ale ja som mala vážne zdravotné problémy, možno preto ju nasadili už v pôrodnicei😏 mne ho lekárka nechce predpisovať. A ďalšia vec ze chcem prejsť z tohto mlieka že potom si dieťa nevie vytvoriť imunitu😏 fakt neviem co by bolo lepšie..
nancy666 a keď prejdem z BEBY HA na klasickú?alebo na nutrilon? Mam prvé bábätko, tak sa musím radiť 😉
@nikyta001 babatko sa narodi s este nezrelymi oblickami, tie dozrievaju cca do roka - az vtedy zacinaju fungovat naplno, kravske mlieko (obycajne) - teda jeho bielkoviny myslim - detske oblicky velmi zatazuju. preto sa tvaroh/mlieko odporuca davat detom az od roka. to neplati o jogurtoch, tam mlieko presko inym procesom a je pre oblicky OK.
imunita - ci ju bude mat kojene, ci nekojene dieta, to od mlieka zavisi najmenej. moji obaja kojeni, zhodnotila by som to to tak, ze popri kojeni ovela lahsie zvladol/zvlada tie obycajne virozy, co nam prejdu v rodine.
napise ti X mamiciek, ze davalo kravke a detom nic nie je atd. ale aj moj chlap dostaval kravske a v puberte mu prisli na iagnozu na oblickach - bolo/nebolo to z toho mlieka, ked bol mimino? otakze ja sa v tomto pri oboch detoch drzim toho, co som nacitala - a ze teda kvoli oblickam do roka ciste kravske nie. ani pribinacik, ani termix atd. len jogurty.
@nikyta001 Ja som davala Bebu HA do 10 mesiacov, potom prevarene kravske! Keď som jej skúsila dávať skor,tak ju bolelo bruško a kakala možno aj 10krát za den! Nevidím dôvod,prečo by si prechádzala na inú značku,pokiaľ jej táto vyhovuje 😉 a s imunitou je to isto blbosť, to som ešte nepočula 😊
Aj Beba je kravské. Myslíš normálne mlieko z obchodu? To by som tak skoro nedávala. Nám predpisuje pediater nutrilon do ukončeneho 10 mesiaca veku. Dokonca nám to potom poisťovňa vracia takze tak.