Dobry den. Mala ma 8 mesiacov, davame podla doktorky ranajky(ovocie) obed a kasicku na vecer. Odmieta sunar, skusala som ine flasky ale nezabralo. Horsie to je v noci zobudi sa na papanie a nechce sunar a place potom zaspi a stale sa budi. Mame bebu ha2. Viete mi prosim poradit ?
Ovocie na ranajky pre 8 mesacnu?zaujimave🤷♀️ skusila by som ine mlieko, mozno jej ten sunar len chutovo nepasuje a preto ho odmieta. My mame napr Hipp od narodenia, dcera mala teraz v lete 3 roky a pyta si ho este stale hned po zobudeni aj pred spanim
@lucka2506 odmieta sunar ci bebu? akosi som sa stratila. a na ranajky ovocie? to poradila pediatricka? neverim. na ranajky mlieko, ovocie na desiatu. A k mlieku - 8 mesacne dieta este musi pit UM, takze ak odmieta sunar ci bebu, skusit davat ine. Je ich na trhu dostatok.
@matkahelka hej poradila pediatricka ovocie alebo vyzivu na rano. Aj chlebik vraj moze maslovy ale ten nechce aj biely jogurt.
@lucka2506 tak to mas zvlastnu pediatricku. ranajky sa batolatu zaradzuju ako posledne tuhe jedlo a az okolo 10 mesiaca. a urcite to nema byt ovocie ani vyziva. to sa dava na desiatu. odporucam si precitat tu na koni poradnu pediatra, je to tam v mnohych otazkach pekne vysvetlene. a plati, co som pisala, batola do roka musi pit mliecko, ci materske, ci umele. ak odmieta jeden druh mlieka, vyskusat ine.
@lucka2506 prečo ovocie na ranajky?? Rano mliecko alebo chlebik jogurt atd....desiata ovocie .....mozno jej prestala chutit ked ochutnala.jedlo