3-mesačné dieťa nechce papať

cathrinka12
28. sep 2024

Baby prosím vás prišla som si po rada moje
Skoro 3mesacne babo je od narodenia na UM. Papavala krásne priam až tabuľkovo. Nikdy nebol problém par dni dozadu sme prekonali chorobu pri ktorej mi papala o. Dosť menej tak. Na jednu dávku 60-90ml. Papavala inak 150ml pripisovala som to teda chorobe a. Neriešila.
Teraz už je zdravá a vyše týždňa sa. Nevie rozpapat
Papa. Najviac. 90aj aj to. Je. Ze ledva ledva.
Zaspí a po chvíli je opäť hladná vidím ze jej to chyba tak jej dorobím. A stále takto dookola len papať a dorábať
Niekedy ani nechce za deň mi. Vypije tak 400ml.
Co. Je o. Dosť menej
Doktorka mi hovorila ze sa. Mám. Snažiť. Aby sa rozpapala ale.nedari.sa. Môže to byť tým ze jej mliečko. Prestalo. Chutiť? Pijeme Nutrilon advanced 1
Ako ju mam rozpapat?

tinalia
28. sep 2024

@cathrinka12 no ja neviem ale moje dieta nikdy nejedlo tabulkovo. Kym dieta pribera a je spokojne, nie placlive, tak by som to drasticky neriesila. Ved dieta si vie vypytat, ak je hladne. Si predstav, ze nie si hladna a niekto bude do teba stale liat mlieko. Doktori toho vela narozpravaju a casto generalizuju. Ak nechudne, nech papa, kolko sama vladze 😊

klaudiazofajova
28. sep 2024

skús prestať piť kávu, menej sladkého?

anavixy
28. sep 2024

150 ml na 3m dieta je dost vela. Uplne kludne moze papat menej, pokial bude prospievat, co zistis na najblizsom vazeni. Dovtedy by som urcite dieta nestopala len preto aby znova jedlo 150. Skusala si nechat ju odgrgnut v polke papania a potom znova ponuknut mliecko (hned po grgnuti)? Po akej dobe sa znova zobudi na papanie ked pises “po chvili”? Kazde 2h po 90ml je za mna lepsie ako 150ml kazde 3-4h. Treba sa prisposobit babatku, ono sa urcite znova rozpapa, dolezite je sledovat ako dieta prospieva a ci je dostatocne hydratovane. Tiez zalezi aj kolko dieta vazi, v tomto veku ma vypit (priblizne) 150ml tekutin na kg vahy za 24h.

tinalia
28. sep 2024

@klaudiazofajova a to ako suvisi s tym, ze dieta je na UM?

cathrinka12
autor
28. sep 2024

@anavixy ma vyše 5kg áno dávam ju viac krát odgrgavat počas papania. Budí sa po pol hodine až 45min a pýta znova. Ona mi aj počas papania často zaspí

anavixy
28. sep 2024

@cathrinka12 davas aj probiotika?

cathrinka12
autor
28. sep 2024

@anavixy ano