Dobrý večer , prosim vás , mám otázočku . Mám doma 2-mesačné babatko , ktoré od narodenia ma problém s jedením . Narodila sa mi 4kilova , myslela som že bude veľa papat , ale opak je pravdou . Pred nedávnom začala ešte k tomu kakat hlienovu krv (už sa to rieši -pravdepodobne intolerancia na mliečnu bielkovinu a už nám pediatrička dala nutrilon na predpis ). Máme Nutrilon 1 allergy care syneo+. Ale vôbec neviem či jej to mliecko nechuti alebo aký je problém , lebo už nedokáže spapat ani tu dávku čo predtým (predtým sme mali Kendamil 1 kozie mlieko )-90ml a niekedy zjedla aj 120ml keď sa pošťastilo.. prosim vás , čo mám robiť .. neskutočne sa o nu bojím a vidím , ze pomaly začína chudnúť (stehná sa jej zmenšili ..) . Už mám myšlienky všelijaké a mám pocit , že sa o chvíľu zbláznim . Budúci týždeň nás ma doktorka poslať na gastro , aby zistili presne , čo je vo veci. Strašne sa bojím že mi prestane úplne jest ..aj probiotiká dávame .. čo mám robiť ?..
ísť bábo prevážiť... moja tiež málo priberala, dokonca jedného času chudla.
skončili sme na vyšetreniach v nemocnici...
@deti95060810 Boli sme v nemocnici , zistili jej že ma e coli v cikulke , tak dostala antibiotiká a viac nás neriešili ..
Tak potom vydrzat a davat mensie davky v obvyklom case, ale bolo by dobre ju teraz odvazit, nech vies porovnat ci prospieva od tohoto casu, ked zacala papat mlieko vhodne pri ABKM (hoc aj menej). Keby aj od minuleho vazenia schudla, dolezite je odsledovat ako na tom bude teraz, mala by uz priberat aj keby papa mensie davky.
Riesit s pediatrickou. V prvom rade zistit, ci naozaj chudne. Ak ano a nebude jest, tak mozno bude potrebna hospitalizacia. Zatial davat papat castejsie, ked vypije polovicnu davku, tak jej skusaj dat za 1.5-2h zasa. Moze to byt (to ze zrazu papa menej) sposobene prechodom na ine mlieko. Radsej nech papa menej a castejsie. Drzim palce.