dobry den moze mat moje 13 mesacne dieta tvrdu stolicu koli tomu ze nepije mlieko? uz cca 2-3 mesiace odmieta mlieko tak sa snazim robit aspon nieco kde to mlieko pridavam ( krupica zemiakova kasa obcas jogurt velmi ho nemusi )
no posledne 2 tyzdne bobkuje papa kazdy den ovocie zeleninu polievky podavam probiotika tak nechapem kde je chyba napadlo ma len to mlieko lebo mliecnych vyrobkov ma malo moze to ono?
Tak chybaju mu v strave tuky... pridavas k tej zelenine olej alebo maslo? Plus vela pit... syn ma stale zapchu viac-menej cely zivot s tym bojujeme, mlieko nepije od 9 mesiacov a na nahrady sa neda ukecat nijakovsky... ked na neho dozriem, je to ok, urobi nejake prehresky poje nejake blbosti a hned sme tam, kde sme boli... inak krvny obraz ma cely zivot skvely, vela sportuje, nic mu nie je aj bez toho mlieka prakticky, keby si mala pocit, ze to nejako strasne vadi, ze mlieko nepije - tak nevadi...
Kolko vypije vody za den kedze mlieko uz nepije?
@kacena4 takze mam pridat viacej vlakniny do jedalnicka ?
@anjelicek26 ano viac menej uz je to co My normalne do jedla
pridavam olej teda orestujem
napriklad cibulku maso na olejo alebo pridavam maslo nema vyslovene vsetko mega dietne na pare vode papa Normalne vsetko snazim sa zo vsetkeho davat no ta stolica je stale tvrda ovocie davam kazdy den ja fakt nechapem 💁♀️ on sa teda netvari ze ho to boli ked tlaci alebo aby mal
problem on kaka aj 2-3x na den ked viacej spala ale stale take bobky 🤦♀️💁♀️
@xxemma nic okrem vody mi pit nechce ani cajik ani mliecko ci ovocne stavy obcas si da melonovu stavu to je vsetko no davam casto melon.. ako taky a aj stavu.. z melonu nakolko nepije vela no ma dni kedy vypije pol litra ale su dni kedy vypije aj menej
Ahoj presne týmto som si prešla aj ja. Môj odmieta mlieko tiež od cca 14 mesiaca. Nahrádzam inými mliečnymi výrobkami a s počiatku mal tiež strašne tvrdú stolicu. Tak som sa snažila dávať mu viac vlákniny ale nepomáhalo. Kde tu pomohla sušená slivka. A robila som mu hlavne polievky. Po čase sa to upravilo a začal aj viac piť vodu.
@3petka dnes planujem kupit susene slivky polievky mame kazdy den aj 2x za den a nic obcas mu pomoze smotanovy jogurt sa mi zda ale ta voda je u nas problem nepije vela ale ani okrem vody nic ine nechce stale pri hre po jedle
pred pocas jedla pred spanim po kupani snad cele dni mu tu vodu davam pod nos ale napije sa len kedy chce on snazim sa ale davat castejsie aj melon stavu z melonu uhorky vravim si aj tie polievky kedze niekedy zje fakt plny tanier aj 2x za den tak je v kuse naliaty tak asi preto potom toho nevypije vela k tomu v noci vobec nevstava na vodu 💁♀️
Nie v mlieku problem nebude
Skus zmenit probiotika nie kazdemu sadnu vsetky
U nas zaberalo biely jogurt probioticky nie smotanove a ziadne pribinaciky a pod bludy a slivkova vyziva a do vsetkeho davam cuketu
@taktotedanie grecky jogurt je fajn? ale ochuteni? biely uplne mi nezje..
Podľa mňa v mlieku problém asi nebude.Syn odmietal presne od roka mlieko a stolicu mal vždy ok
Vela bielkovin v greckom jogurte pre tak male dieta to nieje az tak vhodne
Najlepsie su probioticke rajo alebo hollandia ci pilos a ochut detskou vyzivou
nie je to z mlieka asi ma malo vlakniny