Dobrý deň. Prosím vás mamičky neviete mi odporučiť zubného lekára pre malé dieťa? Syn má 5 rokov a moja lekárka už neberie nových pacientov. Alebo mi viete poradiť kde nájdem zoznam zubných lekárov rozdelených podľa spadu? Ďakujem
@adkahelena bola som s malým 3r v Medime, majú nového lekára a je super trpezlivý a milý aj so sestričkou. Priplatis si ale 🙂
@domidomi123 kedy ste boli? Ja som chcela k ním ísť a bolo mi povedané, že deti už neberú
@vilaamalka907 boli sme minulý týždeň ale dohadovala som to už dva mesiace dopredu…. Čakali sme kým začne pracovať ten nový zubár, preto sme boli až teraz
@adkahelena Dámy ja som počula že aj v sucanoch je nejaký stomatológ. Ale tiež že zaplatím viac.
@domidomi123 prosím ťa približne čo to znamená v €? Akože čakám že to nebude na 5€ ale koľko približne prosím ?
@adkahelena tam som volala a povedala mi sestricka ze deti neberu. Ak myslime toho isteho, je v zdravotnom stredisku v sucanoch
@adkahelena Mali sme vstupnú prehliadku- 1.krát u zubára a mal začínajúci kaz tak vŕtanie a liečiva výplň platila som 45€
@vierka0508 škoda. Ale ďakujem za ochotu. Musíme hľadať ďalej.
@adkahelena zavolaj si do poisťovne a tam ti povedia, kto je váš zubár