Prosim vas, viete mi zhruba povedat, aka je cakacia doba na zakrok - chirurgicky odstranit osmicku. Na konci maja idem na vstupne vysetrenie.
Dakujem.
Urcite najdes aj rychlejsich chirurgov :DD mna by ani nenapadlo tam dochadzat kvoli tomu a hlavne cakat. Ja sm mala v MT termin prvy o 4mesiace a dalsi ked mi zabil o pol roka, tak som sa na nich vykaslala :DDD S inou vecou ako 8mickou. Tam riesa aj urgentne veci a kopec zalezitosti. Stomatochirurgii je o mnoho viac a vyberu osmicky ako nic. Mne nakoniec zo dna na den vybral tu osmicku lekar v BB, a to som ju mala komplet skrytu, pod 7mickou, vyrezat to bolo treba... tak nejak ako @julie19 opisuje.
A moze byt ze uznaju ze treba skor, lebo robi problemy a daju ti termin skor... uvidis. Ved v kazdom pripade, ked ti daju termin neskoro potom sa vies pozerat po inych lekaroch.
@ruzasipova november
@ruzasipova v UNM zákrok sa nehradi
@ruzasipova neviem ako teraz ale v roku 2017 som bola na vstupnom vyšetrení v marci a osmičku mi vyberali v októbri 😅 takže dlho… 7 mesiacov … ale tak to je podľa mňa aj od akutnosti, ja som nebola bolestivý prípad ta osmička mi život nejako nekomplikovala, len moja doktorka odporučila vybrať lebo bola v kosti uložená šikmo a ak by sa začala prerátavať tlačila by do ostatných zubov