Ahojte tehulky chcem sa opytat mam termin v MT u pana dr. Grochala monitoring v ramci druheho trimestra cca 20 tyzden, niekto ma vystrasil ze sa dost platí mate niekto s tym skusenosti ake vysetrenie sa robilo co sa zistovalo dakujem za kazdé info. Dakujem 🙂
@martinapodhorcova nenasla som ten cennik resp. len na rok 2019
@alex5896 ja idem vo februári, cena je 80€ + ak chces foto a video, cenník sa dá stiahnuť na jeho stránke v sekcii objednávky.
a baby vy ste cez ivf alebo normalne sa vam zadarilo ? ja ivf....prve....lebo mne v ramci prveho semestra bolo robene ale v LM vysetrenie za lacnejsie a bolo to super plus prístup no a je to dost stresujuce ked prvy trimester som mala v poriadku vsetko....neviem ci tam posielaju vsetky alebo len ivfka...a ci sa potom este castejsie chodi ku grochalovi alebo sa jedna o jednorazovu navstevu
Ja som bola dneska a super, neľutujem 80€ sono 5€ doprovod a 5€ fotka. 10€ ak chceš záznam a a foto na kľúč. 😊 Je to profesionál, bol to zážitok na celý život.
@monikamarmon dakujem moc si mi pomohla a odporucil ti aj dalsi termin ?
@alex5896 do správy napísal ze doporučuje ďalší termín v 30 týždni, ale to píše každej. Potom sa mi zdá ze ani neplatíš už toľko.
@alex5896 ja som tam bola dobrovolne pri obidvoch detoch v 20 aj 30tt... chodia tam z celeho Slovenska, je vynikajuci odbornik, super pristup, uz na prvy pohlad vie vela veci...venuje sa samotnemu vysetreniu aspon 15min cisteho casu.. nelutujem a isla by som aj pri tretom, aj ked je to dost penazi. Vsetko skomentuje, aby aj laik pochopil a vzdy som odisla s dobrym pocitom, ze je vsetko ok, co ma byt...oproti tomu poistovnou hradene sono v 20tt - vysetrenie aj s vyzlecenim a oblecenim za 8min...v 30tt a pri druhej som tam ani nesla...
@petulienik dakujem 🙂 ja uz mam tiez termin tak som zvedava co
@alex5896 Dr. Grochal robi morfologicky USG a cena je tusim 80€. komplet cennik maju na webe - staci kuknut 🙂