Dobrý deň, ma niekto skúsenosť? Aký bol priebeh? Konkrétne len v Martine. Môžu ísť maminky s dieťatkom aspoň na oddelenie orl? My pôjdeme na príjem na detské a odtiaľ na druhý deň bude zákrok. Ako to funguje keď to je v inom pavilóne?
@lu966 no snáď sa ešte niekto ozve
My ideme tiež v decembri. Je to jednodňovka. Ráno prídeme a poobede ideme domov. Cely čas môžem byť pri dcére.
@kniha24 my ideme na 3 dni. Nechajú si ju na pozorovaní, keďže ma ešte inú diagnózu.
My sme boli v marci. Príjem, umiestnenie na izbe a v ten deň malého robili. Bola som s nim stále. Teda okrem operačnej sály. Milý personál. Od 7 rána do zhruba 14tej sme boli v nemocnici.
@rootham treba aj operačný jednorazový oblek? My budeme dlhšie tak ma záujma ako to bude prebiehať keďže budeme na detskom až v deň zákroku na orl.
Aj my sme boli iba deň zákroku. Ráno príjem, šli sme na izbu a robili ho do 2 hodin. Oblek mi dali
@rootham a ake mal problémy? Naša vkuse kašle po chorobe vždy aj 2 mesiace, nos taky huhnavy, pri anestézii to nie je problém?
Také tiež sople, kašle....aj chrapal sem tam....nevadilo pri narkóze. Neboj, oni si poradia 😉. Držím palce
Bratovi vyberali aj nosné aj krčné a mama s ním bola na oddelení normálne ale celý priebeh neviem.