Ahojte hľadám dobrú vešticu okolie Mt Tr Za BB Pd
Taký čo na to neveríte zbytočne nekomentujte prosím ďakujem 😇😇
@lulaby1982 Presne si to vysvetlila,To co pises,je cista pravda ,ruky prec od tychto praktik.Je to velmi nebesbecne,aj z psychickeho hladiska,Ak ta osoba ,co robi taketo praktiky, alebo aj ti, co si dali vestit, by sa mali z toho vyznat vo sviatosti zmierenia (spoved) .BOlo by idealne vyhladat knaza, ,ktory ma moc robit exsorcizmus,Ano, kazde vestenie otvara brano demonon, ako pise@lulaby1982.
@lulaby1982
aha a ty odkial vies ze vsetci vizionari to maju od Boha? Presne tak, nevies! Kazda Sila a urcite schopnosti ci vedomosti sa daju vzdy vyuzit dvoma sposobmi. Na dobro a na zlo. Je to ako s atomovou energiou napriklad. Su ludia, ktori trepu ciste bludy, ale aj taki ktori pomahaju. Ty si natrafila na tu horsiu variantu.
@svetlonos ďakujem ♥️
Čo takto spýtať sa Boha aký má názor na veštenie, mágiu, špiritizmus a kontaktovanie sa s mŕtvymi?
5. Mojžišova 18:10–12 a 1. Korintským 10:20, 21
@maranco neverím na boha
@maranco
Bibliu napisali ludia pred xxxx rokmi. Kde mas istotu, ze je tam vsetko pravdive? Nikdy si sa nezamyslel, ze si tam zopar veci protireci? A mozes sa opytat aj Boha priamo, ano. No len v dnesnom svete je len minimum veriacich, ktori su naozaj aj schopni ho realne pocut. Ten, kto ma taku osobnu skusenost s Bohom, ok beriem. Ale biblia je kniha mnohokrat prelozena do roznych jazykov a casto nespravne.
Takze ked v tomto pripade by som aj vychadzala z presvedcenia pravdivosti texov v biblii, tie preklady z toho urobili poprekrucane “pravdy”.
A slepo verit ? V Boha verim, ale on nam dal aj rozum a z toho vypliva predsa, ze si pokladame aj otazky o pravdivisti roznych tvrdeni.
@beatrixx123
rado sa stalo 🙂
@beatrixx123 jedna je aj v meste, kde je pois.Dôvera,ale či je dobrá, netuším. Ja mám na to svoje karty
Ja Vám svoju vlastnú skúsenosť s certovymi obrázkami. Kým som bola vyrazne mladšia,mlada a neskusena a bola som pudingový kresťan a neobrátila som úplne k Bohu,aj ja som si dala vrátiť z certovych obrázkov. Tarot,cigánske karty, veštenie z kávy. Aj mi tam veci povychadzali, s odstupom času ,nejaké drobnostky. Žiaľ každe veštenie otvára bránu démonom, a temným silám , Bohu sa veľmi nepáči ,je to ruhanie voči nemu, za to sú obrovské tresty pre tých kt si dajú vestit aj tých kt prorokuju. Pokiaľ človek nie je vizionár a skutočne vie predpovedať budúcnosť ako Nostradamus,Sibyla ,baba Vanga , slúži spoločnosti.
Od určitého času sa spolieham na svoje schopnosti a to čo mám v rukách,už nepokusam Boha ,uctievam Boha. Mám za sebou aj opakovaný exorcizmus . Nechcem nevidieť svoju budúcnosť ,čo sa má stať ,stane sa , verím Bohu,že sa to nejako upracuje.
Vestba môže výrazne narušiť duševný aj duchovný život zadávateľa . Moze vyvolať nepokoj,úzkosti,rozrušenie, pretože sa môžte dozvedieť veci,ktoré Vás určite môžu rozhodiť ,nikto na to nieje pripraveny , Vy neviete či ten človek má tie schopnosti alebo nie .Preto nesmie veštica hovoriť kedy človek zomrie. On Vám môže narozopravat hocičo, úplne rozladiť .
Ak niekto je v kontakte s certovymi obrázkami ,alebo inými vesteckymi metódami ,uctieva Satana určitým spôsobom . Ako som spomínala ,dostávajú sa mega tresty za to , či už v podobe posadnutia , alebo iné ťažkosti , nedarí sa v živote ,atď... ,duševne a fyzické obtiaže.
Mám skúsenosť ,vidím to z tohoto pohľadu,už by som to nerobila ,je to risk,buď si privodim tým čo mi povie veštica ťažkosti ,alebo ma budú persekuovat nie ludske bytosti z tohto sveta. Veď do budúcnosti sa nejako dopracujem, v prítomnosti musím robiť všetko preto,aby ma niečo len tak neprekvapilo, ale rátať aj s tým,že môže sa stať niečo nevyspytateľné,nad čím nebudem mať kontrolu .