Žienky prosím vás,riešila ste už niektorá stužkovu? Chcela by som vedieť kde ste mali a cca suma koľko bolo na dieťa,ďakujem
máme v novembri a zatiaľ 300 EUR / 4 osoby, ale ešte máme tento týždeň doplatiť 50 EUR
@deti95060810 môžte mi napísaťze kde? Ďakujem,lebo je to dobrá cena
@cackaa môžte mi napísať kde? Ďakujem
V Turci pred dvomi rokmi 450 eur
@miska290388 Kultúrny dom v malej dedine
@miska290388 Miesto sa predsa vyberá podľa dohody, v určitom okruhu školy, aby to bolo pre väčšinu ľudí čo najbližšie. Zajednáva sa už na konci 1.ročníka alebo začiatku druhého. Ideálne aby malo pódium a dalo sa tam tancovať. Kulturáky sú asi finančne najlacnejšie. Aj obaja synovia tak mali.
@cackaa no veď jasné,len nám dala za úlohu synova triedna,že máme niečo skúsiť pohľadať,aj keď budú mať až o 2 roky stužkovu,ale ďakujem,skúsim teda aj tie kulturáky pripomenúť
@miska290388 No u nás to bolo asi takto:
1. Triedny/a už nám automaticky povedal/a, že kde sú najlepšie miesta na stužkové, ktoré už majú overené, prípadne rodičia dali ďalšie návrhy, ktoré mali overené.
2. Na začiatku 2.ročníka sa založil účet na žiaka (ja som bola na syna + jedna iná matka, aby sa predišlo zneužitiu peňazí).
3. Disponovať s účtom som mohla len ja, každý mesiac som posielala rodičom výpisy (mala som na všetkých mailové adresy + mobilné čísla)
4. Stanovili sme si cieľovú sumu, ktorú sme chceli mať vyzbieranú a každý posielal na účet koľko chcel a mohol
5. V poslednom ročníku som hradila všetky platby, ktoré mi decká posielali (rodičia boli stále informovaní), potom som im dala kartu na drobné nákupy.
6. Rodičia odo mňa dostali súpis žiakov - kto, koľko a kedy zaplatil a ešte má doplatiť (všetko si vedeli skontrolovať). U dcéry teraz napríklad neviem o ničom, takže nefunguje to všade rovnako.
7. Na konci prišlo vyúčtovanie a vrátila som zvyšok peňazí každému na účet.
u nás prvé rodičko v prvom ročníku sš ... po privítaní na nás tr. uč. vytiahla otázku - KDE BUDE STUŽKOVÁ. prekvapilo ma to - asi ako aj väčšinu rodičov.
Takže u nás sa rozoberala stužková celé 4 roky.
druhá dcéra na sš - 2 ročník a už vieme kedy - presný dátum stužkovej a kde - miesto je už zaplatené...
Syn bude mať v Čiernej pani. 300 eur/4osoby. Či budeme ešte niečo doplácať zatiaľ neviem.
Evanielicke gymnazium 300€/4 osoby. Je to v centre (jedalen evanielickeho gymnazia je velka) robia sa tam recepcie, svadby….. odporucam krasny priestor, blizkost fajn, dostatok priestoru.
mali sme v sobotu... 400e/3 osoby...
za každú ďalšiu osobu 50e...