Skúsenosti s gynekológiou v Martine

nikol889988
20. okt 2020

Baby aku mate skusenost z martinskej gynekologie? lezim tu uz mesiac a este ma asi mesiac caka a popravde cakala som profesionalnejsi pristup.. Kolegyne to tiez tvrdia...

deti95060810
20. okt 2020

máš tak s niekým konkrétne problém? Lebo tam majú prof. prístup všetci...
Ak sa chceš sťažovať, môžeš aj oficiálnou cestou - na stránke nemocnice je formulár kde napíšeš čo nie je podľa teba Ok a nemocnica to bude riešiť...
Alebo je možnosť odísť do inej nemocnice, kde majú podľa teba profes. prístup....😉
Inak je spádová nemocnica, kde chodia pacientky od L. Mikuláša, cez Oravu až po Kysuce... Takže si myslím že prof. sú na vysokej úrovni....

7miriam77
20. okt 2020

ja som z mT, v MT nemocnici som rodila, aj chodila na vysetrenia a za mna mozem povedat len pozitivne skusenosti. Vsetko vzdy prebehlo bez problemov a komlikacii a vedeli mi poradit. Zalezi aky mas problem a co vlastne od nemocnice ocakavas...ci sa na nieco liecis a nerobia pokroky, alebo tazko povedat co vlastne riesis. Ako pisala vyssie...da sa podat staznost

moznoze
20. okt 2020

@nikol889988 popravde MT gynda čistá katastrofa. Ležala som tam prednedávnom a prístup lekárov a sestriciek sa mi vôbec nepáčil. 2 lekári, ktorí sa poctivo venovali pacientkam a chodili na vizitu aj večer, ostatní na to s prepáčením s... ali. Mala som pocit, že každý lekár iný názor. Každú chvíľu iny postup. Podľa mňa nltu chyba komunikácia, ktorá viazne medzi lekármi a aj sestričkami. Co sa týka sestriciek detto, niektoré sa ani neukázali-takže počas ich nočnej si ani nevedela ci vôbec niekto slúži. Obdiv si zaslúžili sanitarky-tie kmitali fakt stále, aj sa chodili pýtať ci niečo netreba. Už by som sem nesla. Nedá sa porovnať s inym gyn. odd. na Slovensku.

nikol889988
autor
20. okt 2020

Len tolko ze jedna povie ze som tu na sledovani druha mi jebne lieky ktore uz niesu vhodne v mojom stadiu tehotenstva. Dalsia mi ich vysadi a ked ich mamvysadene dalsi dr mi ich nasadi naspat dokonca 2x vyssiu davku. Jedna doktorka povie ze su vhodne dalsia 3 ze su nevhodne potom sa tu hadaju ako na smetisku. Zacala som dostavat injekcie len tak preventivne na riedenie krvy lebo uz asi nemaju co pisat do karty. Dostanem alergicku reakciu na ktoru mi dr povie ze je uplne normalna a 3 hodiny nato druha dr ze preboha to vam nato nic nedali? ... Jeden den doktorka povie ze je vsetko v poriadku a budu robit len kontrolne testy a na dalsi den pride doktor z liekmi na ktore mam alergiu ale" predsa skuste" ... samozrejme ze ked mam na ne alergiu prejavy sa znova... po 4 dnoch sa nevedia zhodnut ci brat ci nebrat a ked sa teda rozhodnem ich vysadit na ich podnet (asi3doktorky) tak stvrty doktor pride s tym ze ich mam jest. A najvacsi gol ked po tyzdni riesenia liekov pride sestricka a da mi opat lieky na ktore mam alergiu lebo mi ich nejaky dr predpisal. Nehovorim ze su tu zly mozno kazdy ma nejku inu skusenost na lieky alebo na liecbu mojho problemu. Ale preboha nech sa aspon dohodnu ved toto je na hlavu

7miriam77
20. okt 2020

@nikol889988 tak toto naozaj nevyzera na dobru skusenost ☹ Asi som mala stastie, neviem. Prajem skore uzdravenie!!!!! 🍀

moznoze
20. okt 2020

@nikol889988 presne ako som písala komunikácia medzi nimi viazne. Akoby si "každý hrabal na svojom piesocku." Na tomto sne sa zhodli viaceré baby, ktoré so mnou boli na izbe za tu dobu vo som tam ležala. Bola do mnou na izbe baba na jednodnovom pozorovaní. Koľkokrát ju bol niekto pozrieť? Za celý deň sa neprišla opýtať žiadna sestrička ako sa ma a žiadny lekár. To mohla ostať aj doma!!! Fakt najhoršia moja skúsenosť s gynekologiou.

moznoze
20. okt 2020

@7miriam77 fakt nehadzem všetkých ffo jedného vreca, sú tam naozaj aj dobrí lekári (prednosta, primár a Laucekova) a fakt 2 sestričky, ktoré vidieť ze maju rady svoju prácu a venujú sa pacientkam tak ako maju.

nikol889988
autor
20. okt 2020

@moznoze tak tak laucekova je asi najlepsia lekarka tu. Len skoda ze sa malo kedy ukaze ale ona vie podla mna najlepsie co robi. Sama povedala ze tehotenstvo je v poriadku ste tu len na pozorovani aby stw nedostali infekciu. A druhy lekari mi furt len lieky predpisuju a uplne zbyzocne doteraz som ich nepotrebovala a teraz uz zrazu potrebujem... a dnes ked dosla s tou injekciou na riedenie krvy kukam ze naco aloze... "preventivne" hovorim sestricke ale ja to nechcem a ona ale doktor vam to predpisal ... a toho doktora uz neuvidis lebo aj ked sa chces niekoho nieco spytat oni su tu neni alebo kaslu na teba... a sestricky viac povedat nemozu

deti95060810
20. okt 2020

@nikol889988 a nebolo by potom lepšie doma ? Však oddychovať a ležať môžeš aj doma.... ja by som skúsila ísť touto cestou...