Skúsenosti a recenzie na Detské gastro v Martine

26. apr 2021

Poprosím vás, kto máte skúsenosti s detskou gastroenterologickou ambulanciou v Martine, aké sú vaše skúsenosti, recenzie, hodnotennia?

Prepáčte, že anonymne. Mne ešte vrie krv.

deti95060810
26. apr 2021

ak myslíš gastro v martinskej nemocnici, tak za mňa úplne Ok. Lekárka , sestrička úplne super....

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
26. apr 2021

to že v čakárni sa čaká vadilo aj mne, ale sestrička bola vždy kľudná. Samozrejme kde sa v dnešných časoch nečaká, u ktorého lekára.... 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
26. apr 2021

juj, tak to poradiť neviem... Možno kočky z Martina, len to by si sa musela dať do skupiny MT....

kochanka2
14. máj 2021

My chodíme na detské gastro do nemocnice, ku MUDr. Michnovej a zatiaľ máme len samé dobré skúsenosti aj osobné aj telefonické. Pani dr. milá, komunikatívna, ochotná, odborníčka, ústretová... A aj sestrička celkom OK. Prečo???

autor
15. máj 2021

@kochanka2 Chodíme ku inej p. Dr. H. Neboli sme spokojní, objednali sme sa elektronický ku pani Dr. o ktorej píšeš. No nevzala nás napriek tomu, že sme ešte v ten deň vyšetrenia s dátumom, hodinou, číslom volali, či to platí a telefonicky sme dostali odpoveď, že áno. No reálne na mieste nás nevzala. Chceli by sme zmeniť dr. a asi celú ambulanciu, pokiaľ si medzi sebou nemôžu posúvať pacientov. Dá sa to? Vypýtať si záznamy, kartu ? Prihlásiť sa inam? Ďakujem za odpoveď.

kochanka2
15. máj 2021

Fuuuha tak to netuším. Skúste sa opýtať a uvidíte. Za to nič nedáte. A keď nie, tak tam už nechoďte, ak ste nespokojná a nemáte veľmi vážny zdravotný stav. Nájdite si inú, novú gastro ambulanciu a uvidíte. Máte na výber, je to Vaša voľba, Vaše právo. Veď si platíte zdravotku, odvádzate dane, tak... Aj my chodíme s deťmi za lepšími odborníkmi po celom Slovensku... Držím Vám palce.

sudocek
18. nov 2022

Dobrý deň. Poprosím Vás ako sa tam dá objednať elektronicky? Lebo nikde to neviem nájsť. Ďakujem

mata391
1. apr 2023

Ahojte, prosím vás, nemáte náhodou email ma pani Dr Michnovu? Už 3 týždne sa nemôžem dovolať ohľadom výsledkov z gastrofibroskopie dcéry. Viem, že treba volať len pondelky a utorky ale stále mi to nikto nedvíha 🙏🙏🙏