Rehabilitacie Martin

lucka1022
9. aug 2024

Ahojte,keďže 2ročna dcérka má problém s chodzou(praveé chodidlo kladie do vonkajšej strany)a dosť pozde aj začala chodiť,my bolo.odporucene rehabilitacne centrum v Martine.
Chcem aa opýtať ako to tam funguje,či ste boli spokojné,a aké deti tam môžu ísť údajne je to štátne zariadenie a nárok majú všetky deti do 3 rokov kt majú problém.
U ortopédia sme boli raz ,potvrdil extrarotaciu oboch chodidiel ale s tým,ze o pol roka nás posle na rehab ak sa nič nezmení. Ona takto chodí v podstate odkedy začala,a povedala by som ,ze sa to horší skôr ako lepší,chodí 4 mesiace ,začala na 20 mesiacov. Preto ak mám možnosť by som išla aj teraz ak by sa to dalo za ten polrok vyriešiť budem rada.
Bolo mi povedane,ze aj pediatricka nás tam vie poslať,že stačí výmenný lístok,keďže dôvod tam je . Poprosím bližšie info aké máme možnosti.

lucka1022
autor
9. aug 2024

@lucka1022 nikto nič?

7komorova
9. aug 2024

@lucka1022 chodte ku stiglerovej -lekarka v starej poliklinike jej odporuci rehabilitacie - su tam aj zahrnute cvicenia tak chodte tam odporucam

dadulkaf
10. aug 2024

@lucka1022 odporúčam nečakať polroka a ísť čím skôr. Moje dieťa v 5 týždňoch nedávalo hlavičku do jednej strany a pediatrička, že ak sa to do mesiaca nezlepší pošle nás na rehabilitácie. No a keď sme prišli na rehabilitácie, lekárka povedala, že prečo nás tak neskoro poslala pediatrička, a museli sme cvičiť Vojtovku. Chodili sme do nemocnice.

lucka1022
autor
10. aug 2024

@dadulkaf ved preto sa pýtam na ten Martin,mne sa pol roka tiež zdá veľa,som názoru že keď sa niečo neriesi ,nemôže sa to dat dokopy samé od seba ...

lucka1022
autor
10. aug 2024

@7komorova q je to štátne zariadenie?

evka0483
11. aug 2024

@lucka1022 budova, kde je medima. Chodíme tam k pani Matuskovej. Robila predtým v sanatóriu pri Tatra banke.

sharmey
17. aug 2024

@lucka1022 V Martine je aj detské rehabilitačné centrum Amabilis na Severe 🙂