Prosím vás vyšiel už článok o Tom , aké bolo prvé dieťatko narodené v Novom roku (2023) a aké bolo posledné dieťatko narodené teraz už v starom roku (2022) v nemocnici v Martine? Ďakujem vopred 🙂
@zelenakobyla123 ja tiež nie
Možno rodila v tom čase a je zvedavá,či nemá prvé bábo v roku? Aj keď,to by jej asi povedali. Tu sa baby pýtajú aj na väčšie blbiny,tak čo.🤣
A ja zase nechápem , prečo sa človek nemôže niečo spýtať , však na to sú asi fóra nie?
@autor skôr sa to dozvieš na facebooku, na stránke nemocnice
môžeš napísať aj do metskej skupiny MARTIN... tam si žienky píšu kde čo...
Odpoveď na túto otázku síce neviem, ale len mi tak napadlo, že by bola celkom sranda, keby to boli dvojičky. Jedno minútu pred polnocou, druhé minútu po polnoci. 😃
posledné nikoho nezaujíma
@zuzanka.zuzu by si sa čudovala koľko nemocníc píše o Silvestrovskom poslednom babatku v roku ... Nemusela si to tak blbo napísať ..
@zelenakobyla123 Prečo blbiny ?? Môj synček sa minulý rok tiež narodil ako prvý a mal kopu článkov a reportáží a má doteraz tie noviny zarámované, ako milú spomienku 🙂
@zelenakobyla123 prečo? Že to Teba nezaujíma? Ty rozhoduješ o tom čo je blbosť a čo je dostatočné ? Ja rada vidím detičky čo sa narodia ako prvé na Slovensku a nevadilo by mi si prečítať kto to bol v MT
@lu966 byť v Martine prvý a jediný v roku paráda😍
Som až v nemom úžase, nechápem, načo takéto blbosti niekoho zaujímajú😀