Prof. MUDr. Alexander Jurko - detský kardiológ v Martine

luciabejbo
13. apr 2023

Dobrý deň mamičky chcela by som vás poprosiť ak niekto navštevuje pána doktora Dr. Jurka a nemá náhodou na neho email adresu bola by som veľmi vďačná .Viem že je číslo mám si zavolať len mi je už trápne z toho dôvodu že mi ho pani sestrička dávala už dva krát a ja som ho stratila nakoľko to bol malý papierik a neviem kde som ho založila ďakujem krásne

nelca84
13. apr 2023

@luciabejbo nebolo by od veci hodit to do googla alebo napisat aspon mesto 🙈 nasla som detskeho kardiologa s takym priezviskom, je v univerzitnej nemocnici v Martine na Kollarovej ulici

luciabejbo
autor
13. apr 2023

@nelca84
Áno to je on Alexander Jurko ,on má otvorenú ambulanciu len v Martine ,preto som tam napísala kto k nemu chodí ,a na Google som už pozerala no nikde tam nie je email adresa preto zháňam kontakt na neho touto cestou ,viem že ho navštevuje veľa mamičiek s detičkami

nelca84
13. apr 2023

@luciabejbo ja som nasla

nelca84
13. apr 2023

@luciabejbo alebo mozes zavolat na infolinku nemocnice a opytat sa tam, ked nechces volat znova sestricke

maranco
13. apr 2023

@luciabejbo Vyskúšaj si v mobile aplikáciu kontakty, do nej vieš uložiť okrem telefónneho čísla aj email. Tak sa ti už nestratí a môžeš kedykoľvek napísať email rovno z mobilu.

yogagirl
13. apr 2023

@nelca84 je to sukromna ambulancia s nemocnicou nic nema, jedine to ze je tam garantom

lu966
13. apr 2023

Tu sa dá objednať ak treba ale najbližšie až na október https://www.mojlekar.eu/index.php?str=detail&ro...

Alebo potom skúste zavolať na toto číslo to je do ambulancie. 043/413 55 16

nelca84
13. apr 2023

@yogagirl ved som jej nasla adresu aj mail, neviem co este viac by som mohla spravit. Povodny nadpis znel "hladam adresu" az neskor ho admin zmenil, autorka neuviedla ani o ake mesto sa jedna...
Skor je cudne, ze v dnesnom svete neobmedzenych moznosti sa jedna dospela zena nevie vynajst.

yogagirl
13. apr 2023

@nelca84 to uz radsej ani nekomentujem, niektore zeny sa cudujem ako prezivaju, lebo zadam nieco do google a najdem hned 3 vysledky a je to urcite rychlejsie ako vypisovat na forum...

deti95060810
13. apr 2023

no ja neviem autorka, ale mne to googl našiel za 10 sek. aj s písaním....
tak teraz neviem či sa ti nechce, alebo ako to vlastne je...

ana_mt
20. apr 2023