Ahojte, zvažujem prácu v UNM u Vás v Martine, pri prezeraní pracovných ponúk priamo na stránke som si všimla, že na interné je náborový príspevok 5000eur a napr na ARO je len 1000eur. Prečo to tak je? viem, že na interné stále niekoho hľadajú, a ešte ma zaujíma ako sa robí na jednozmennú prevádzku či od 7-15hod alebo je to dlhšie? A aké sú podmienky na vyplatenie toho náborového príplatku. A na obedy sa musí chodiť iba v rámci UNM či môžem dostať aj stravné lístky. DAKUJEM
@kniha24 https://www.unm.sk/kariera/sestra-porodna-asist... no neviem, ale tu je uvedených 5000eur
🤦🤦🤦ty koky tak to už musia byť riadne zúfalí. Donedávna bolo 500eur. 5000eur určite nedaju len tak ale možno pocastiach. Min. Po 5 rokoch
Na jednu potrebuje zubná ambulancia.
@kstanka tam je už dlho voľne čo sledujem potrebujem nastúpiť tak polovica septembra až október
Ja som bola na pohovore minulý rok...A vtedy si sa pri naborovom príspevku musela zaviazať na 3 roky...Ale to taky naborovy nebol vysoky...A to bola interná jiska... (2000e samividi mi vtedy ponúkali bud 2000e alebo 1000e)
Vrchná je zlata ja som tam bola na pohovore. Ale idem nikde a povedala mi, že v pohode na mňa počká dokedy potrebujem
@kniha24 čiže je možnosť aj dostavať stravné lístky?
Nie stravné lístky nedostávas
@kniha24 a ak má niekto zdrav problémy a nevyhovuje mu "normálna strava" ? a obedy v jedálni sú povinné? resp koľko stoja?
@kstanka a vy ste robili na amb alebo na oddelení?
Tak na internej 13stke som si svoje odrobila 🤦♀️ nik by ma tam už nedostal... No je to už 8 rokov dozadu určite sa pomenil personál netuším ako je to teraz. Na obedy sa da chodiť priamo v nemocnici (na ktoré sa ťažko dostať) alebo ešte za mojich čias sme mali aj kartu do bufetu na nej 50€ ci to este dnes funguje netuším...
Inak robili sa 12stky denné, nočné
Ja som tam nerobila ale bola som na pohovore do ambulancie. Tam sa robia 8
@kstanka a to je teraz aktuálne?
Nie sú povinné,kto chce ide kto nechce neje,donesie si svoju stravu,dá si doviesť.....
Áno určite. Bola som tam pred mesiacom a vrchná už bola zúfalá, treba sa na personálnom opytat
@kstanka tam som sa pýtala a ponúkli len zubné alebo hematologiu
Zubné ambulanciu, ci
@kstanka hej ambulanciu na klinike stomatológie a max chirurgie
@kniha24 bola to kartička ktorou sa platilo aj v jedalni a dalo sa na ňu kupovať aj v bufete no vravim je to veľa rokov dozadu... Čo sa týka internej na 7mičke tam neviem ako to funguje pisala som za 13stku ta budova, ktorá ešte zázrakom stojí 🤦♀️... Personálu bolo málo a roboty strašne veľa (čo som počula dodnes je tam s personálom problém strieda sa to rýchlo) takže na obed sa dostala tak vrchná so staničnou a áno sem tam sa podarilo aj nám ale to bolo rýchlo do seba nachádzať a utekať naspäť... Neviem.. 🤷♀️ Začínala som na urológii a neda sa to porovnať na to oddelenie spomínam rada bola som tam ako zástup....
ak máš nejaké zdravotné obmedzenie a takú stravu nevaria, máš nárok na príplatok k platu.
Mne by len zaujímalo prečo unm neprispieva na oblečenie a obuv,keď už nedávajú nič,aspoň preplatiť nejakú čiastku by mohli. Veď jedna košeľa 20eur a viac.... potom nech sa nedivía že chodia pracovníci tak ako chodia.... Ale už plánujem sa ísť spýtať dopredu
@kniha24 a nepreplácaju 20€ na obuv?
@kniha24 20€ za košeľu je fajn odkiaľ ste kúpili?
Robila som tam 6 rokov a nikto mi nič nedal
Asi si zle prečítala náborový je 500eur a dajú ti ho ak vydržíš rok v unm. Stravné lístky sa nedostávajú. Buď chodíš do unm jedálne alebo si sama zabezpečia.
Prácu na jednu zmenu ťažko zozenies,väčšinou hľadajú na oddelenia. A pracovná doba na jednu zmenu je od 7.-15.30