Pôrodnická klinika v Martine

leaanna
6. sep 2022

Zdravím všetky už maminky, ste tu nejaká, ktorá odrodila v Martinskej nemocnici? Ako prvorodička s vytúžením bábätkom o ktoré sme sa snažili dlhší čas, by som rada získala nejaké infošky ako to bolo v tejto našej nemocnici. Doposiaľ som počula len samé chvály, ale budem veľmi rada, ak budete mať čas a zverejníte mi pod touto diskusiou svoje osobné skúsenosti. Ďakujem krásne vopred za všetky ohlasy a prajem krásny zvyšok večera.

deti95060810
7. sep 2022

veľmi záleží od lekára u ktorého budeš rodiť... inak všetko OK

struhanka
7. sep 2022

@leaanna Najprv odovzdáte papiere - dotazník, sobášny list (ten vrátia). Ak vás hospitalizujú vopred (plánovaná sekcia, dohľad atď.), dostavíte sa v určenú hodinu. Veci, ktoré idú s vami na sálu, si v šatni dáte do takého modrého vreca - to putuje s vami. Vyfasujete erárnu košeľu s univeľkosťou. V 90 % sa z nej už gombíky vytratili, takže vpredu je hlboký výstrih. Na izbe sú ženy po 2. Návštevná miestnosť neexistuje - návštevy sa v predpísané hodiny s matkami a deťmi stretávajú na veľkej chodbe. 2 izby majú spoločnú kúpeľňu. WC je na konci chodby, spoločné pre všetky izby. Oddelenie má vlastnú laktačnú poradkyňu. Sestričky vám budú pomáhať s dojčením, stačí sa pýtať. Aj keď budete mať nejaký problém. Personál je milý. Odporúčam si vziať so sebou džúsy, jedlo na energiu, strava mi nepripadala postačujúca pre čerstvé matky. Ak je všetko v poriadku, s dieťaťom vás pustia po 72 h domov.

siskamt
7. sep 2022

@struhanka súhlasí s vami. Treba sa hlavne pýtať, sú tam od toho, lebo prídeš domov @leaanna tam si na to sama. Ja som rodila keď bola korona a nemali sme ani návštevy, iba muž mohol byť pri pôrode. Treba mať niečo so sebou na jedlo, mne to veru nestačilo. Čaj si treba vypýtať majú tam vždy urobený. Alebo niečo vlastné.👍 držím palce

leaanna
autor
7. sep 2022

@deti95060810 veru teda nepoznám doktorov, ktorí sú pôrodníci, čiže ťažko ..