Pôrodnica v Martine

domcavesel
27. jún 2024

Ahojte, chcela by som počuť názory dievčat, ktoré v poslednej dobe rodili v Martine. Aké máte skúsenosti ? Plánovala by som tam rodiť, samozrejme beriem do úvahy, že cesta tam trvá niečo okolo 1 hodiny, tak vôbec uvidím či to bude možné, ale predsa by som chcela vedieť Vaše názory, ďakujem 😊

eva233
27. jún 2024

Kľudne napíš čo chce vedieť. Ležala som tam 3m a aj rodila teraz v apríli. Za mňa top starostlivosť

domcavesel
autor
27. jún 2024

@eva233 asi len tak vo všeobecnosti, či ste bola spokojná s personálom a starostlivosťou na novorodeneckom 🙂 ja som z Ružomberka a plánujem sa tam v 35t zaregistrovať, tiež či môže byť manžel pri pôrode

deti95060810
27. jún 2024

Martinská nemocnica je spádová nemocnica. vozia tam aj vážne prípady z Oravy, Liptova, ... určite doporučujem.
môže sa stať že naďabíš na nejakú vyhorenú osôbku aj v tejto nemocnici , ale inak super.

denika1911
27. jún 2024

Odporúčam, spokojná som bola

tinalia
27. jún 2024

Je tu aj skupina Porodnica Martin, popozeraj si prispevky 😊 tiez som tam rodila v aprili 😇

tinalia
27. jún 2024

@domcavesel ano manzel moze byt pri porode ak ide o prirodzeny porod alebo sekciu so spinalnou anesteziou. Pri sekcii s celkovou anesteziou nie, ale moze mat bonding s babatkom ak tento pripad nastane

lorin29
27. jún 2024

@domcavesel okrem jednej sestričky všetko ok 😊

ivana1592
30. jún 2024

Ja spomínam na pôrod v dobrom. Milé sestričky pri pôrode som mala relaxačnú hudbu aj vône.