Pôrodnica Martin

16. sep 2022

Ahojte, aké máte skúsenosti s pôrodnicou v Martine?

kaeludhej
16. sep 2022

Sesternica hovorila, že ju príliš držali v ležiacej polohe a na pasoch atď. Malo slobodného pohybu

autor
16. sep 2022

@kaeludhej a nemohla povedať že sa chce postaviť alebo trošku prejsť? Nedovolili? 🤔

struhanka
16. sep 2022

Čo konkrétne potrebujete vedieť? Je tu aj skupina Pôrodnica Martin.

autor
16. sep 2022

@struhanka Skúsenosti, dobré aj tie zlé. Za mesiac rodím tak som chcela vedieť ako to tam chodí. Som taká že ak by po mne niekto kričal tak sa rozplačem a odídem 😁. Tak sa toho obávam.

lucinka5051
16. sep 2022

Ja mam dobre skusenosti 🙂 prijemny personal, sestricky uplne super 🙂 vedeli podporit a pomoct ;)

petricka22
16. sep 2022

Aj ja som pocula, ze v Mt porodnici drzia stale na pasoch a ze sa nemozes pomaly pohnut.
Ja som mala ale rychly porod. Personal bol velmi mily, doktori tiez. Akurat boli tie izby strasne miniaturne. A v mojom porodnom boxe im nefungoval pristroj na meranie kontrakcii 😀 takze mi zo zaciatku tie konttakcie moc neverili 😀 moja spolubyvajuca rodila v tom istom a bola na tom podobne… 😂 hlavne, ze vsetko nakoniec dobre dopadlo.

monicka976
16. sep 2022

Ja mozem porovnat porody z 2019 a teraz 2022 a strasne zalezi na personale. Prvy porod cele zle, pristup, spravanie skoda slov. Druhy porod teraz uplne super, ohladuplne a starostlive spravanie, snazili sa mi maximalne pomahat, podporit a pomoct. Mohla som sa pohybovat, sprchovat, pit. Jedlo za mna stale otras, sestricky na sestonedeli mile, ochotne. Izby malicke ale aspon postele nove polohovatelne take tie lepsie uz.

struhanka
16. sep 2022

Po príjme, odovzdaní dotazníka, sobášneho listu/listu o potvrdení otcovstva, sa ide do šatne. Prezlečenie do erárnej košele univeľkosti. Zvyčajne je bez gombíkov s maxivýstrihom. Na sálu sa ide s takým modrým vrecom, kde si dáte veci, ktoré chcete a potrebujete mať pri sebe. Sestričky boli milé a ochotné. Ženy sú na izbách po 2. 2 izby majú spoločnú sprchu. Polohovateľné postele. WC je na konci chodby spoločné pre všetky izby. Návštevná miestnosť neexistuje. Návštevy sa stretávali s matkami a deťmi na chodbe, kde je sedenie. Jedlo za veľa nestálo, odporúčam si vziať so sebou džúsy, veci na energiu. Na izbe si budete do zošita zapisovať, koľkokrát dieťa čúralo/malo stolicu.

orini
18. sep 2022

Za mna skvele. Skuseni doktori, spravne rozhodnutia 👍 nic nie je podstadnejsie nez to, aby si porodila zdrave dieta a tych komplikovanych porodov je mnoho. Je dobre mat okolo seba tim sikovnych doktorov. Aj na novorodeneckom oddeleni som bola spokojna, hlavne s laktacnou poradkynou, ktora ta prevedie zaciatkami kojenia 👍 za mna velmi dobre.

kniha24
18. sep 2022

Ja 12 hodín v kuse na pásoch pustili má jedine na wc neskôr už len misu dávali. Pohyb som nemala žiaden. Prvý pôrod bol hrôza

autor
18. sep 2022

Tak ako čítam aj čo mi známe hovorili tak podľa toho na akú smenu natrafíš 😱 hádam to dopadne všetko dobre, už začínam stresovať

star1
18. sep 2022

Ja som tam rodila tri krát. A za mňa super. A aj na novorodeneckom tam sú tak milé sestričky . Teraz budúci mesiac mám termín lenže som sa presťahovala do okolia PD a prvé čo som sa dohadovala s dr. Je to že pokiaľ sa bude dať , záleží podľa okolností keď to na mňa príde, že chcem ísť jednoznačne do MT .

klementina9
19. sep 2022

Ja som tam bola 3x r.2002- 2019😉 aj na JIS aj hospital. v tehotenstve. Odborníci výborný, prístup dobrý. Sústreď sa na pôrod a po sa sústreď na zvykanie si a staroslivosť o bábo a seba. Okolie nerieš😉
Hodnotenia sú subjektívne. Ja som sa vždy cítila dobre, len naposledy som si platila izbu aby som bola sama😂😉, ale to s personálom nič nemá😏

klementina9
19. sep 2022

Všetko robia pre dobro Teba a dieťatka, ja som aj chodila aj len ležala , no vždy bol na to dôvod. Pri druhom mi malého doniesli takmer po hodine, už som aj panikárila. Ale bolo v tom srdiečko.
Malú mi položili hneď ešte s pupočníkom na hruď. To som nečakala ani nesnívala. Bolo to magické. Mohli, malá bola v poriedku.

romik39
30. sep 2022

@klementina9 ahojky myslíš apartmán? Alebo sa dá obyčajná izba zaplatiť. ??

klementina9
4. okt 2022

@romik39 obyčajnú izbu som si zaplatila aby som bola sama. Je to lacnejsie ako apartman, len WC nemáš

romik39
5. okt 2022

@klementina9 a koľko si platila prosím ?

vulka
5. okt 2022

Absolvovala som tam dva pôrody a môžem povedať, že mi deti zachránili. Obidve po pôrode na JISke, lekári skvelí. Trochu mi vadila komunikácia sestričiek, ale prežila som to.

beatrixx123
18. okt 2022

@kaeludhej tiež som to tak mala 🙄