Ahojte chcela by som sa opytat ako ste boli spokojny s porodom v martinskej nemocnici a ak mi viete doporucit co si nezabudnut co potrebujem zo sebou aky je tam personal. Ja niesom z MT tak neviem do coho idem dakujem moc za rady a nazory 🙏😊
@alex5896 personál ako ktorá smena, ale v podstate tie napríklad 3 dni, ktoré tam ženy sú tak je to v pohode. Mala som tam 2 pôrody s odstupom 7 rokov ale nič sa nezmenilo. Čo sa týka toho, čo si zobrať alebo nezobrať tak samozrejme treba podložku respektíve podložky pod seba, veľké vložky, hygienické potreby ( toaleťák môžeš ale nemusíš ), uterák, plienky, veci v ktorých pôjdete domov a pre prípadnú potrebu odsávačku ale tú Ti môžu aj doniesť. Inak v podstate nič nepotrebuješ. Ale je to na každom, keďže každý má iné potreby. Ja som tam bola napríklad so športovou taškou no niektoré mali 2 kufre alebo viac tašiek čiže ak cítiš, že potrebuješ viac vecí nikto ťa s nimi nevyhodí no ak netreba tak by som nebrala všetko a ani nemusíš mať celý zoznam, ktorý majú napríklad na stránke alebo v poradni.
Pôrod jeden komplikovanejší, druhý v pohode.Sestričky ako ktoré, ale to všade tak. Nezabudni podložky do postele,vložky, jednorazové plienky. V podstate všetko ti tam vedia dať, od nočnej košele, odsávačky, oblečenia pre dieťa ( svoje až na cestu domov)
No ja som bola veľmi spokojná v Martine všetci sú tam zlatý a ochotný...☺️
@alex5896 mame dvojmesacne kludne napis ip ak by ta nieco zaujimalo