Ahojte neviete ci v Martine v galerii kontroluju testy/ockovanie? Chcela by som vybehnut no rozhodne sa nebudem kvoli tomu testovat, tak ci vobec mam tam ist ci nie 🤷♀️
@martinkatinka všade je OTP, sama pracujem v obchode mame to na dverach, ale od zakaznikov nepytame nic nakolko nemame opravnenie. Preto sa pytam ci realne kontroluju alebo nie
Vsade nie je OTP, je aj rezim zaklad.
@martinkatinka a kde??? 😀 pokial viem Martin je čierny okres a pre prevadzky plati OTP 😀 okrem potravin,lekarni,...
Aj my sme cierny.vcera som bola u nas v obchodaku a mali prevadzky aj zaklad. No plati to asi len pre obuv a oblecenie. Kedze pepco kik a ine su zmieseane tak musia byt otp. Ale vsimla som si ze vcera vosli ludia do kik a nikto nič nepytal
@erikaa09 kik nema OTP
Ja som bola v utorok v Pepcu v galérii a nepýtali… len predavačka oznámila že je v predajni OTP ale nepýtala nič odo mna.
@martinkatinka u nas ano . Vcera som to citala
@rebeka34d nepytali, ak by peislakonyrola a zakaznik by to nemal, dostane pokutu. Lebo predavacky nezodpovedaju za ludi, ktori to nedodrziavaju.
V tulipe v kik Sinsay nik nikto nepýtal. V pepcu v kosutoch nik nepýtal,v tedi jeden deň pýtali druhý deň nie,takže záleží asi aká predavačka 🤷
Maju OTP, takze ak nesplnas, nechod.