Pedopsychiater v Martine

lustigova
9. okt 2020

Dobry den, chcem sa opytat, ci ste so svojimi detickami niekto navstivil detsku psychiatricku p. MUDR. Janu Bullovu v Martine. Ak ano, odporucate?
Dakujem za kazdu odpoved

deti95060810
9. okt 2020

áno... super. Berie ešte nových pacientov?

lustigova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miska8525
16. okt 2020

Dobrý večer,pani dr určite odporúčam,zo synom ju navstevujeme už 2 roky ,je úplne super

pipa23
9. nov 2020

@lustigova dobrý deň, už ste boli u dr bullovej?? Ak áno akú máte skúsenosť??? Ďakujem mira

lustigova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pipa23
9. nov 2020

@lustigova ďakujem velmi pekne .... ja som tiež nechcela hneď lieky ale psychológ pivedal že tiež sú potrebné .... tak hľadám dobrého psychiatra ktorý ti nepokazí .... a počula som o tejto len sme zo zvolena tak hľadám recenzie .... aby som nechodila toľko km nadarmo .... tak Vám veľmi pekne ďakujem za info mira

djeva
30. dec 2020

@lustigova Dobrý večer. Môžem sa opýtať s akým problémom ste šli k pani doktorke? Dcéra trpí úzkosťou a zväzujeme návštevu k tejto pani doktorke, ak môžem vedieť rada by som vedel aj aké lieky Vám predpísala. Kľudne ak do IP mi môžete napísať. Ďakujem za každú radu a skúsenosť.

zvedavamt
22. júl 2021

Aj nám odporučili Bullovu, ale ta ma tak plno, že minimálne rok nikoho nevezme. Robí len 1 deň v týždni. Koho by ste odporučili? Hrtanek sklamal na plnej čiare.

janickajanicka
10. sep 2021

@miska8525 prosim vas ako sa na pani doktorku nakontaktujem? Neviem sa dovolat k nej. Ďakujem ❤️

pipa23
23. okt 2021

@janickajanicka ja mám toto číslo a dovolam sa ale iba sestričke doktorka nekomunikuje s rodičmi …. Iba sestra všetko menezuje