Dobrý deň, viete mi odporučiť pedopsychiatra pre 6.roc. dieta? Potrebujem diagnostiku Aspergera pre neho. Snažím sa nakontaktovať na doktorku Bullovu, ale v nemocnici už nepôsobí . Ďakujem za každú radu od vás
@zuzanaam pisem vam správu
Pani doktorka Bullová ma ambulanciu v meste, ako je dôvera. Veľmi dobrá pani doktorka.
@janickajanicka neviem ktorú nemocnicu spomínaš, lebo v Kremnici nerobí už min. 5-6 rokov.
Bullová robí v MT, ale nie v nemocnici. Má ambulanciu v meste. Bola super lekárka, ale odkedy mala coronu s vážnejším priebehom tak to je o ničom.... Sme jej pacienti a dostať sa ku nej trvá niekedy veľmi dlho - aj 6 mesiacov. Často termíny odsúva aj o 3 - 4 mesiace...
@deti95060810 ďakujem. Domnievala som sa ,ze pracovala aj pre nemocnicu predtým. Pokúšam sa tam denne dovolat, v rôznych časoch,ale bezúspešne. Ani neviem na koho sa obrátiť. V Trnave je to na dlho.
@janickajanicka máš dobré číslo? Lebo dovolať sa k Bullovej nie je problém...bývam v Mt, nemám problém zájsť čo je s lekárkou... len mi napíš v pondelok , alebo vo štvrtok správu - aby som nezabudla...
Ako sa píše vyššie, v poslednom roku - dvoch sa kvôli covidu dosť pohoršilo. Na diagnostiku ešte môžte skúsiť aj Adept v Žiline.
@deti95060810 ahoj prosím ťa nenapísala by si číslo na pani doktorku Bullovu aj mne? To čo je na nete mi nedvíha už pár dní ...veľmi pekne ďakujem za odpoveď
@a_driana na nete je číslo OK, len jednoducho nedvíhajú. škoda že som nevedela skôr, bola som dnes dokonca dvakrát pri jej ordinácii- pozrela by som čo sa deje...
Nedvíha ani mne už týždeň
@cairka dobry den. Na diagnostiku mi odporucili Adept Zilina. No tam to stoji 90 eur. Vraj je nieco podobne aj v trnave. Neviete mi poradit ? Diagnostika aspergera. Ďakujem.
@slavka1307 , no v Trnave je aj pani Jánošíková, tá berie tuším 150€ som niekde zachytila najnovšie a pani Láziková, tam neviem, koľko, ale tiež sa platí. Bohužiaľ, diagnostika zadarmo je asi nereálna.
@cairka ďakujem. Moooje nervy 🤦♀️
@deti95060810 Dobrý deň. Neviete, či sa niečo zmenilo? Ordinujú normálne? Ďakujem
@jannnkka neviem, musela by som ísť pozrieť...ale môžem až v pondelok ....inak mi to nerobí problém.
@severannka nerozumiem
@janickajanicka nám cca pred polrokom-rokom povedala, že nových neberie. My sme boli s rovnakou vecou v Trnave, cca trištvrte roka sme sa nevedeli dovolať, potom sme ešte čakali pár mesiacov, ale nakoniec sme sa tam dostali.