Vie niekto kto tam bol, pripadne tam mal dieta, ze ake boli moznosti navstev? Nevedela som to nikde najst a nenasla som ziadnu podobnu diskusiu. Mala som tam kamaratku ktora povedala ze ona navstevy nemohla mat prve 2 tyzdne.
Viac ako navsteva rodinnych prislusnikov by ma zaujimalo ci by mohli navstivit aj kamarati? Mam aj kamaratov nad 18 aj pod, tak ci by mi bolo treba suhlas rodicov, alebo ci je to vobec mozne. Dopredu dakujem!
Neviem či sú nejaké návštevy teraz povolené kvôli chrípke
Toto je individuálne vždy, závisí od zdravotného stavu, diagnozy, ale ak je už stav stabilizovaný-napríklad po 3-4 týždňoch mali by povoliť aj kamarátov, ale len na kratší čas. Ale to fakt je na rozhodnutí lekárov a personálu, kamoške povolili rodičov (inde nie v Martine) aj po pár dňoch, ale len na 30 minút a mohli byť len v nemocničnom areáli (asi kvôli veku, lebo mala vtedy 12 len)
Teraz su zakázané návštevy celej Martinskej nemocnici až do odvolania .
Od 6.2 je zákaz návštev na všetkých oddeleniach
@deti95060810 MT nemocnica ma zákaz akýchkoľvek návštev. Iba na ARE po dohode ak človek zomiera môžu ísť ho pozrieť ale ináč nič. Do odvolania.
@alickapusinka nevedela som...
ale inak to funguje na pedopsych. tak ako som napísala...
@deti95060810 áno ved v poriadku hovorili v TV že sú tam zakázane návštevy.
@a_a_a_a záleží aj keby neboli návštevy zakázané. Tak u určitých diagnóz sú návštevy zakázané a hlavnr kamošov a spol. Hlavne ak je problém drogy atď.
čo viem tak návštevy sú aj dnes od 14 hod. do 16 hod.
nie každý má povolené návštevy - niektoré diagn, majú návštevy zakázané resp. obmedzené.
skús sa opýtať sestričky popr. lekára ktorý ma moment. službu.
myslím že môžu prísť aj kámoši - ale nie na dlho ...ono vlastne je tam všetko pod kamerami takže nejaký problém by tam nemal nastať.