Ahojte, prosím o skúsenosti, dcéra mi ide študovať do Martina a potrebujem ju prehodiť k nejakému dobrému Dr od detského kardiológa. Musí byť sledovaná a naj by bola žena, ale nemusí, nech je to hlavne odborník. Jedna milá maminka mi odporučila Dr. Jamriškovú.. Čo pozerám recenzie, tak skoro všetko negat ( dlhé čakanie na vyšetrenie, 5 hodín čakať v čakárni, vysoké doplatky...) no neviem sa nejako vysomáriť, ktorá Dr. je fajn. Komu by ste Vy zverili svoje dieťa ? Ďakujem pekne za každú radu a info. 🙂
@deti95060810 skúsim zistiť toho jurka.. odchádzame od Oravca z BB, to je iná kapacita, bohužiaľ je len detský
@blankaj MUDr Ján Červeň
@deti95060810 robím s jankom Dvorským,mimo nemocnice ale pacientov už neberie
@macikovaiveta Červeň je veľmi fajn. Odporúčam aj ja k nemu chodím. Jurko myslím ze nezoberie dospelého. Ja som od neho tiež odišla kvôli veku.
Odporučila by som Alexandra Jurka no žiaľ ten je len do 18 rokov a momentálne objednáva až na budúci rok. Vraj pán doktor Červeň je fajn ale nemá zazmluvnené všetky poisťovne napríklad Dôveru má len na priamu platbu. 🤷
@lu966 co ti povím, platbu by som aj vydržala, len nech je dcéra v dobrých rukách...dúfala som v nejaku ženu, keďže dcéra j hanblivá. Sranda je, že máme dnes slobodný výber lekara a aj tak je to zložité...dakujem za každé meno, guglim recenzie. Dumam..V kardiocentre je nejaká Augustína a Marcova. Ale strašne čakacky a tiež platiť.
Takže baby, dumám už iba medzi Migrom a Červeňom. Jamrišková nových neberie a Augustínová a Marcová mali zlé odporúčania od samotných zdravoťákov. Ďakujem Vám velmi pekne za Váš čas, ste zlaté, z tých dvoch už nejako vyberieme 🙂
Ján Dvorský - mama ku nemu chodila, je v nemocnici.
už nemôže k Jurkovi? Je detský síce, ale možno berie aj starších...