Ahojte chcem sa spýtať kto bol u doktora višnovskeho na Sone robí tam on alebo pani doktorka ? A čaká sa prosím dlho ? Ďakujem
Dva roky do zadu,tiež vždy iný lekár/lekárka
@domka222 a cena 3D fotky je aká prosím? Ak viete. A ešte ci pustia aj priateľa dnu, ja som tam bola dávno to sa už mohlo veľa zmeniť :/
@princezna211 väčšinou pustia ale niekedy lekár nechce aby tam bol niekto ďalší. Naposledy 3D stálo cca 10€ teraz možno aj viac.
@princezna211 Ahoj bola som v pondelok som 30tt. Bola som objednaná 16.15, čakala som vyše hodiny, predomnou bolo 7 mamičiek. Bola som v roku 2020, vtedy bol dr. Višňovský a mal úžasný prístup. Teraz robia dr.Višňovský a dr.Fiolka, mala som Fiolku a bol milý. Ale sono veľmi rýchle, čakala som aspoň 10min ale za 5min ma vybavil. Fotku ale spravil krásnu, sono majú kvalitnejšie. V čakárni boli aj maminky rómky, boli slušné ale neskutočný smrad mal dnu😃 Platila som 10e za foto, keby som si ju nepýtala bolo by to zadarmo keďže som mala vymenný lístok. Sestričky milé.
@princezna211 neviem ako je to teraz, ja som tam bola dávnejšie a pri každej návšteve tam bol iný lekár. 🙄 Ale možno teraz je to inak.