MUDr. Soňa Štillová mate niekto skúsenosť? Ďakujem. 🙂
@domka222 a skúsenosť dobrá? Je taka milsia alebo horšia
@princezna211 nikdy som s ňou nemala problém. Ale napr moja kolegyňa sa jej bojí 😂 nových pacientov ale už zrejme neberie
@domka222 a je taka staršia,?
Je staršia a čaká,že sa niekto nájde, kto by to po nej zobral
@princezna211 hrozna zubárka. Odišla som od nej ja aj moji rodičia.
@princezna211 roky som ju mala pred par rokmi som od nej s mužom odišla a nič lepšie som nemohla urobiť,čo ona tvrdila,že žiaden problém, nový xubar mi 2 toky dával zuby dokopy,čo ona zanedbala....o prijemnosti sa tiež nedá hovoriť kričať po pacientoch? Aj deťoch? Stará nepríjemná pani....ale je lacná,ale nestojí to za to,keď potom ta to dobehne...
Musím súhlasiť s vyššie napisanym. Na dentálnej hygiene u 2 rôznych zubároch nájdené 3 kazy. Ona už 2 prehliadky tvrdí, že všetko ok, zuby len letmo prehliadla. Vrchol neprofesionality na tohtoročnej preventívne bolo, že rukavicami vypisovala papiere a potom mi išla robiť bez dezinfekcie prehliadku. Po 2 dňoch mám infekciu, afty na jazyku.. nenormálna trúba! Beriem kartu okamžite od nej. Naozaj som si hovorila, že tie rukavice si isto dezinfikovala a len som to nevidela, taká sprostá nemôže byť... Rozsiahly infekt v ústach má vyviedol z omylu 😔 neodporúčam..
Hrozná doktorka. Ziape po ľuďoch ako sprostá. Rodinnému príslušnikovi nanútila zubnú náhradu, zle ju urobila a teraz ten človek musí trpieť, lebo vôbec tá náhrada nesedí a reklamácia za výkon žiadna. Radšej obísť túto doktorku.
Moja zubárka už od základnej