Dobrý deň. Prosím chodí niekto do gynekologickej ambulancie mudr. Štetinu? Aké máte skúsenosti? Ďakujem pekne
Baby nemyslite nahodou mudr Sestinu?
@katkav81 ja k nemu teraz chodim. No ono to bolo tak, ze moj gynekolog zomrel a tento doktor po nom prebral ambulanciu. Ja som akurat otehotnela a kvoli predchadzajucim potratom som musela tehotenstvo "riesit" co najskor takze som sa nezaoberala zmenou gynekologa, potrebovala som nasadit hned liecbu atd. Akoze co sa vybavenia tyka, bolo to oooooovela lepsie ako mal doktor pred nim ale s jeho spravanim som nebola vobec spokojna. Bol taky odmerany stale, neprijemny, ked som chcela vediet pohlavie dietata mi povedal, ze to nieje jeho napln prace a take blbe reci. Ale inak vzdy pozrel vsetko co bolo dolezite, nic nezanedbal. Ako vravim, co mi napriklad vyhovovalo velmi bolo oproti prvemu doktorovi to vybavenie. Ci uz nove sono alebo "pasy".. na tie uz nebolo treba chodit do nemocnice.. az teda to odmerane spravanie no. Naposledy som bola ale 2 roky dozadu po 6 nedeli na kontrole.
ja som prišla ku mojej gyn. dozvedela som sa, že už odišla na dôchodok a namiesto nej je on... otrasný chlap. Sedel za stolom v špinavom tričku - pripadal mi ako predavač na tržnici.... Krátke nohavice tiež nemal najčistejšie ....
opýtala som sa na môj problém a dostala som veľmi blbú odpoveď.... Bola som znechutená z jeho správania. Odvtedy som tam nebola a nemám ani odvahu. Neviem si predstaviť zas ku nemu ísť. Najradšej by som si našla nového lekára.
@mirka438 prosím ťa to kto zomrel?
Inak s týmto lekárom je aj Bocik - neskúšala si jeho? Ten je Ok len som ho tam ešte nezastihla...
@mirka438 ano je tam miesto MUDr Stellera a ked som prisla s problemom meskajucej menstruacie tak mi ponukol neregistrovane lieky z Kanady...ziadne odbery ani nic...ako nahle som otehotnela tak som menila doktora a nelutujem
@deti95060810 Sestina ordinuje vo Vrutkach aj v Podbrezovej (okr. Brezno)
@deti95060810 ja som z Brezna, on ordinuje aj tu u nas, resp. v Podbrezovej. Ale tak asi som mala "stastie" alebo co, ze bol vzdy aspon cisty 😀 aj ked ano, obleceny nie celkom bezne 😀 taky zvlastny clovek velmi, ale ako som pisala, u mna nikdy nic.nezanedbal aj antikoncepciu mi predpisal normalnu. Ze som z nej pribrala za 3 mesiace 15 kilo uz sice nieje jeho problem ale zmenil mi ich a dobre.. uz som tam nebola 2 roky, mala by som na preventivku ale tiez sa s tym nejako neponahlam 🙄
@lenocka8894 prosim ta ku komu si presla? Ja sa k tomuto neviem dovolat poriadne ani po recept na antikoncepciu, nastastie v lekarni nieje problem aj bez ale aj tak. Tiez som rozmyslala nad zmenou ale bola som v tom, ze doktori v BR maju vsetci plno, nieje ich asi velmi vela.
@mirka438 ja som presla tam kde ordinovala Pohancikova teraz tam ordinuju dvaja lekari striedaju sa...mne bolo jedno ku komu ma sestricka priradi ale dala ma k MUDr Hrebenarovi a nemozem sa stazovat. Len ak budete brat kartu od Sestinu tak sa nato riadne pripravte 😁 ja som tam isla v piatok ked tam bola len sestricka lebo dost nadava a krici po pacientkach ked od neho odchadzaju popripade pise dost nevhodne smsky
@lenocka8894 ved som si precitala ten link tuto vyssie a teda cumim 😀 rodit uz neplanujem, cize take castejsie navstevy tam ale predsa mi asi bude lepsie v pripade potreby necestovat tolko. Tak teda vravite, ze ste spokojna ano?
@mirka438 ano som velmi spokojna. Je dosledny, mily a mlady 😁😁 len velky problem je tam dovolat sa 🤷♀️
@katkav81 Zdravím. Ja som u Šestinu lebo som sa sťahovala na Vrútky a mám ho najbližšie. Striedajú sa aj s Dr.Buocikom, tiež starý doktor. No.. moj názor je taký, že atmosféra dnu v ambulancii je vždy veľmi zvláštna. Jediná normálna mi príde sestrička, ktorá už tiež niekedy ma toho zjavne dosť. Doktori obaja sú dosť odmeraní, sú to chlapi, beriem, ale niekedy majú necitlivý prístup čo sa týka komunikácie. Čert ako diabol (rozumej Šestina a Boucik).. čo sa však týka vyšetrení nemala som nikdy problém. Nemôžem povedať že by čokoľvek odflákli / zanedbali… vybavenie majú podľa mňa dobré, vždy poriadne vyšetrí, napíše čo treba (recept). Keď majú svetlejší deň vedia byt aj milší. Ja sa snažím si tu sociálnu stránku návštevy nepripúšťať, pokiaľ s odbornou stránkou nie je problém.
Btw.. spravil mi peknú 3D foto synčeka, že taky záber som ešte ani od Grochala nevidela a platila som len 10€ 😉
@lenocka8894 ahojky aj ja by som chcela odísť naozaj ešte teraz aj tebe písal nejaké správy ?
@romik39 to neviem povedat lebo ked este nevedel ze chcem odist tak som nahlasila ze mam nove tel. cislo ktore som si vymyslela 🙈
Ahojte dievčatá aj ja som zakladala tému kde som chcela vedieť názor na týchto Dr. Hodilo ma to však do fórum Zvolen i keď ho navštevujem vo Vrútkach. Úprimne som z toho dosť vystrašená. Už dlhšie mám taký zvláštny pocit chcela by som aby sa na malé pozrel iný gynekológ. Som úprimne dosť vystrašená
@freedoom23 ja hned ako som otehotnela tak som brala kartu a utekala...nic lepsie som nemohla urobit 🙏 dokonca chodi ku porodom z coho som bola zhrozena preto som volila aj inu nemocnicu 😊
@katkav81 ja dobre skusenosti bohuzial nemam. Cudujem sa ze este ma aj odvahu ordinovat pretoze ordinoval uz v Revucej, Roznave aj Tornali a mal na krku vela trestnych oznameni...pacientkam falosne diagnostikoval rakovinu krcka maternice a ked od neho brali karty tak im pisal vyhrazne smsky...https://www.cas.sk/clanok/747729/magdalenin-gyn...