Pekný deň, má niekto skúsenosti s neurologickou ambulanciu Neur one , Mudr. Tarčák? Prijímajú nových pacientov? Ordinuje aj v sobotu? Poplatky?
neviem, kde bola katka1669, ale u neho asi nie.
Moja skúsenosť s migrénami. Najskôr Hrončeková, potom Sevcikova a potom spinn sagova, ako ospevuje pani nado mnou, dookola ma presviedčala o krčnej chrbtici, dala 3x obstrek. A potom som skočila na OUP v Martine dovracaná so závratom. Bola som u tohto doktora, urobene sono mozgových tepien, EEG, MR mozgu, nastavená liečba a mám sa dobre.
@19lenka ja som s nim velmi spokojna,maximalne profesionalny,ochotny,ludsky,mily,napomocny,vsetko vysvetlil dopodrobna,dovtedy som chodila k dr.zelenakovej a to bol jeden zly sen
Ahojte, moja skúsenosť. Platila sa prvá návšteva. Potom sa neplatilo. A pán doktor sa konečne venoval mojej mamine +70. Predtým mala 3 neurológov. Ale ani jeden ju neposlal na CT, jeden z vrutok riadne na ňu napozrel od PC. Kebyže sa jej skor venujú nemusela mat teraz také bolesti. Tento doktor nepredpisuje len lieky proti bolesti a viac ho pacient netrápi. Poslal maminu, čo má osteoporozu aj k endokrinologovi aby predpísal liečbu. A to nepovedali ani na denzitometrii - tam roky chodí a vždy kontrola o 2 roky ale neriešia jej stav. A ani ortopéd. Ako skutočné som veľmi spokojná, že tento doktor neodsudi človeka, že už je starý a uz má iba dožiť. Ale plne sa mu venuje. Veľmi, veľmi som s ním spokojná.
@19lenka určite berie. Ja som tam prešla a prvé vyšetrenie 80e....nech sa páči
Aj sa bojím ísť na ďalšie 🤦♀️