Ahojte, zaujímajú ma vaše aktuálne skúsenosti s pánom doktorom Grochalom v určení pohlavia v 1. Trimestralnom skríningu. Mne povedal už 12+3 čo si mysli, ale že na isto až v 2. Trimestri. Stalo sa niekomu že v druhom trimestri povedal iné pohlavie ?
u mna 1x ano, aj ked nie konkretne u tohto lekara (v ostatnych 3 detoch sa lekarka nepomylila)
Mne Grochal vzhľadom na polohu dieťaťa určil pohlavie zo 100% istotou. Pokiaľ sa vyjadril takto neurčito, je možné že pohlavie v 2. trimestri bude iné
@nikiki29 áno viem, len o tomto dr sa hovorí že sa nikdy nemýli 😁 a niektorým nepovie nič. A mne povedal, ani som sa nepýtala. A veľmi rada by som bola keby sa zmení do ďalšieho skríningu 🙈
Mne v 12.tom nepovedal az v 20tom lebo to bolo dievča...ze pri tych ma respekt .ze pokial je to chlapec jasný tak povie uz v 12tom.
Viem, že sa to o ňom hovorí. My sme tiež túžili po dievčatku a nevyšlo. Ale mne Grochal povedal s istotou, že chlapec, žiadne zaváhanie, pochybnosti alebo vyjadrenia také že “pravdepodobne je to chlapec”… proste na istotu povedal že vidí chlapa a bodka. Žiadne polemiky. Záleží ako ti to povedal.
Možno sa to zmení, ale ja byť tebou prijmem aktuálnu skutočnosť a zmierim sa s pohlavím… veď ak sa mylil, maximálne ťa o pár mesiacov prijemne prekvapí.
@nikiki29 jasne chápem. Povedal to tak, že keby musí niečo povedať tak by sa priklonil k chlapcovi. Za iných okolnosti fajn, ale už dvoch chlapcov doma mame 🙈 tak preto moja otázka
Mne povedal, a bolo to tak. 2x Moja gynekologička mi to nevedela s určitosťou povedať ani v 30 tyždni.
Mne Grochal pri 2 tehotenstvach v 1.trimestri povedal, že je to jasné už teraz. Raz to bol chlapec a raz dievča, obe mu vyšlo. Pri treťom dieťati mi povedal, že teraz na 1. sone nepovie naisto, ale že myslí,že chlapec. Máme chlapca. Takže závisí ako to povedal, aj naisto, videl to. Ak možno, šanca je že sa zmýli.
Mne trafil presne tiež som bola v 13tt. Aj o ostatných viem že mu to vyšlo.podla nejakej kostičky/vybezku to vie urcit
Asi ta nepoteším, ale, ak Grochal povie v 12tom týždni, že to bude chlapec, tak s takmer 100 percentnou istotou to chlapec bude.....
Kamoska mama toto, ze chlapec v 13 tt a dievca v 21tt. Cize moze sa to stat,oni to neradi presne povedia tak skoro, co ja chapem. Lebo to su take detaily, ci sa zrovna otoci
Ďakujem vám žienky za skúsenosti. Už sme sa zmierili s tretím chlapcom 😁 a uvidíme či to potvrdí v 20tt. Napíšem sem potom ako to dopadlo 🙂
Povedal mi odhad v 12tt a správny a teraz tiež v 12tt a uvidíme či správny. Nechcem Vám brat ,,nádej,, ale Dr. Grochal vidí, každý deň toľko bábätiek a vyhral niekoľko súťaži asi sa nemýli 😀 hlavne že je malé v poriadku ❤️❤️
@zojeva jasne, viem že je veľký odborník. Ale napríklad si nevšimol že mám septum v maternici, čo by som od takého odborníka čakala. Tak uvidím v auguste a napíšem či mal dobrý odhad 😁
Moju 10cm cystu tiež neriešil, on je primárne zameraná na prenatálnu diagnostiku a vývojové vady plodu a podobe, ale teda to si asi všimnúť mal akože cystu si všimol, ale nehodnotil ju nič to mi hneď povedal
Ja mám 24.7 u neho v 20tt termín tak uvidíme či sa trafil aj u nás 😀
@zojeva tak daj vedieť 🙂 ja idem až 17.8., ale poradnu mám 1.8. Tak to bude vidieť už asi aj môj gyn 😁 už sa mi snívalo že som videla pipika na utz 😂
Mne sa stále o chlapcovi sniva 😀🫣 ale mám uplneeee iné tehotenstva zatiaľ zo všetkým všudy, chute úplne iné, nezvracala som vôbec pritom pri prvom nonstop do 5 mesiaca, brucha úplne iné 😀 a pritom pohlavie take iste asi o nebuď tým 😂
@zojeva ja som mala tiež pri prvom iné ako pro druhom, a teraz zas úplne iné 😁 tak to nebude pohlavím
Mne pri prvom povedal v 12tt,že by povedal chlapec,ale nemám kupovat ešte modré veci...a teraz pri druhom,že zatiaľ nič netrci😀z toho som si vydedukovala dievča 😀 a z krvi potvrdené dievča..
Pán doktor sa trafil už v 12tt čakáme zdravého chlapčeka ❤️🤗
Mne v 12 povedal že na 90% dievča a tak aj bolo.
Mne povedal, ze si mysli, ze to bude dievka ale ze sa tam este moze objavit pindur 🙂 Bola som 12tt + 3 ale povedal, ze babatko je vacsie o 7 dni, cize 13tt. Tuzim po dievcatku a verim, ze sa nemyli. Uvidime
Viem, že to nie je úplne odpoveď na Vašu otázku, no ja napríklad mám pri tomto určovaní pohlavia skúsenosť, že pri každom sone mi povedali iné pohlavie netvrdím, že to bolo u tohto konkrétneho lekára ale je to len skúsenosť, že môže sa stať vždy takto.