Ahojte, tento týždeň sa chystám k doktorovi na prvotrimestrálny skríning a zaujímalo by ma ako to prebieha.
Viem že mi stačí tehotenská knižka ale síce možno pre niekoho blbé otázky ale radšej sa spýtam.
Ako to tam vyzerá? Je to také klasické Ako u doktora že najprv k sestričke a až potom k doktorovi?
Ako je to aj s prezliekanim?Niekde som čítala že netreba sa ani prezliekať ani prezúvať ale to mi nepríde moc hygienické a taktiež ak treba robiť sono zospodu tak čo sa budem tam na lehatku rýchlo vyzliekať z riflí?
A keď mám aj doprovod tak ide rovno so mnou už k sestričke alebo čaká vonku až kým sa nepresuniem k doktorovi?
Je potrebné rúško alebo respirátor?
No a taká blbosť na záver ale je lepšie mať plný mechúr aby bolo všetko dobre vidieť? Áno aj to už som tu čítala😀
Viem že sa niekto bude chytať za hlavu že ake otázky ale nechcem trapošiť😀
Ja tam idem buduci tyzden na druby screning (moje prve vysetrenie u neho) a popravde je mi to jedno ako to prebieha a ci tam budem traposit 😅 vsak na to tam je sestricka aby ma usmernila a pytala som sa jej 🙂 ale ked sa bojis ze sa strapnis ok snad sa ti tu niektore zeny vyjadria. 🙂 mozno sa naucim aj ja nieco nove a nieco ma prekvapi 🙂 ps: vezmi si saty, suknu a nemusis riesit nohavice ;)
@babulkomale omg ako ja môžem prežívať každý deň, keď nekomentujem každú tému keď nemám čo napísať k veci 🙂 predpokladám že táto poznámka ti zdvihla ego a zlepšila deň inak by si sem neprispievala zbytočne 😉
Jedine co potrebujes je tehotenska knizka a peniaze/karta na zaplatenie “fotky” (ak ju budes chciet). Doktor ma cakaren, sestricka ta najskor zavola k sebe, nieco sa ta popyta a pojdes k doktorovi. Prezliekat a ani vyzliekat som sa nemusela, doktor mi robil klasicke sono brucha, nie zo spodu. Manzel isiel rovno somnou do vnutra, aj pri sestricke a potom aj k doktorovi. Ja som bola cca 2r dozadu takze respirator som musela mat, nwm ako to je teraz ale pre istotu si vezmi ty aj doprovod. A plny mechur som isto nemala🙊, chvilku predtym ako som isla dnu som bola tam v cakarni na wecku. Ja som bola s dvojickami a prvykrat ked som bola u dr. Grochalu, jedna sa skryvala takze ma poslal na par minut prechadzat sa po chodbe ☺️. Hlavne aby si bola v klude a uzi si to ked budes sledovat svoje babo😉
@floki1994 idem z ďaleka tak sa radšej spýtam. Nechcem zbytočne nosiť niečo čo nevyužijem
@simaa1105 super ďakujem veľmi pekne za odpoveď k veci 😊
@simaa1105 a ináč teraz som si to prečítala ešte raz , dá sa platiť kartou?
Jasne chapem, ale vidis platba kartou by mi nenapadla ..takze predsa sa dozviem cosi nove ;)
Presne ako píše simaa1105. 🙂. Mňa vyšetril aj zo spodu, ale to ťa pošle za paraván a máš tam aj niečo na zakrytie 🙂😊
Terminál som tam nevidela, ale je to už viac ako 6 mesiacov čo som tam bola, ale ak ti môžem poradiť vezmi si radšej hotovosť 🙂
@gerberocka a kolko si platila? Sestricka mi hovorila okolo 100e 🙂 tak ze ci cca tak 🙂
Asi tak, ale priamo na ich stránke máš cenník, ktorý môže byť teraz iný ako za mojich čias 🙂
A baby dávali ste si niekto foto aj na USB alebo cez tú ich aplikáciu? Lebo za USB chce 10€ a za jednu foto 5€ tak ak je to na USB za tú cenu bez limitu.. no čo si budeme oplatilo by sa to viac😀
Mne vytlačil fotku za 5€ to mi stačilo 🤗
@gerberocka ano kukam pravr dakujem ..90e za ultrazvuk +5 e foto + 5e doprovod 🙂
Nooo, s tou platbou ste ma dostali🤔. Ja som to tak automaticky napisala ze peniaze/karta ale veru nepamatam si ci sa dalo kartou. Tiez sa mi zda ze som platila v hotovosti. Taaak opravujem: vezmi si radsej hotovost😉
@gerberocka jasné aj to je možnosť že to bude stačiť🙂 mňa zaujalo že tam má tie HD live fotky ale reálne nepoznám nikoho kto by ju mal. Vždy iba 3d klasické🙂
Možno budeš prvá 🙂👍
Kartou sa platit neda,cennik na stranke je neaktualny
@mamaaja82 aky je cenník teraz?
Maju ho nalepeny na nastenke(co je naozaj prospesne pre ludi,ktori idu prvy krat a este z dialky🤦🏻♀️),ked som sestricke povedala,ze na internete je iny cennik bola dost neprijemna.Aj o platbe len v hotovosti sa dozvies uz ked si tam co je dost neprijemne behat po areali nemocnice a hladat bankomat.My sme prvy krat platili 115€ plus dve fotky,tento tyzden mam druhy termin a dufam,ze tam bude ina pani.
@mamaaja82 tých 115€ je vrátane dvoch fotiek alebo bez ? To je dosť rozdiel. Ja som ratala že však 90€ vyšetrenie, 5€ doprovod a dve foto 10€. To by som sa dostala na 105. Akože zaplatím ale radšej im napíšem email. Možno mi napíše sestrička presne. Sestrička je tam vraj iba jedna tak asi ako sa vyspí tak jedná..
Autorka ked sa ti ozvu dala by si vediet ako to maju s cenami teda? Za mna sestricka vzdy bola velmi mila... pri prvom tehu som tam volala na objednanie a zrusebie terminu a bola zlata a pri druhom objednani tiez 🤔 asi mala zly den
@floki1994 jasné ak odpíšu tak to sem dám🙂 ja keď som volala tak tiež bola mila ale beriem to tak že mňa keď niekto nasere tak tiež nie som zrovna Milá na všetkých😀
ahoj, ja som bola teraz vo februári u neho....platí sa 95 e za sono, 5e doprovod a 5e 1 ks fotky....sestrička čo je na ambulancii je podla nálady a velmi stresovaná .....ale vždy sa s nou dalo....čo objednáva je iná a ta je velmi milá
Ja som dostala tu fotku hdlive, ostatné fotky a video nám poslal 🙂 bolo to dávnejšie, takže uz si cenu nepamätám
@andrea_r016 jeej dakujeme za info 🙂 snad ju vychytam v dobrej nalade 🤔 sice som objednana na pol 7 rano tak neviem 😂
@floki1994 ráno ešte by mala byť v dobrej nálade 🙂 vtedy neni až tak vela ...cca 2-3 ludia na sono....horšie asi je neskoršie :D v apríli idem o 12,00 tak hádam bude dobrá 🙂
@andrea_r016 dam vediet buduci tyzden 😁 drzim palce 🙂
Omg ako som to mohla prezit na vysetreni u neho bez zalozenia temy na MK? 😂😂😂