MUDr. Grochal - počet sprevádzajúcich osôb

11. aug 2023

Ahojte baby kolko osob moze ist so mnou ku grochalovi? Ja muz a chce ist aj moja mama ale ked sa dozvedela aj svokra tak chce aj ona 🙈

deny1605
11. aug 2023

Myslím si že koľko chceš . Ja keď som tam bola , tak tam bola hádam cela rodina a všetci boli dnu , treba ale počítať na hlavu 5€ všetci 😁😁

autor
11. aug 2023

@deny1605 tak super dakujem nech sa nevadia 😂😂

markaterka
11. aug 2023

Len taká otázka, načo tamto chcú ísť všetci? To je hlavne chvíľa pre rodičov a nie pre celú rodinu.

autor
11. aug 2023

@markaterka odpoved…prve vnuca po 13 rokoch snazenia trapenia … tak sa tesia pochopitelne ako mi …

autor
11. aug 2023

A nebudeme tam cela rodina .. svokra je chora ..ma cez 70 rokov ktovie dokedy tu bude s nami …

beata_k
11. aug 2023

@markaterka Hujerovci 😀

zuzanka.zuzu
11. aug 2023

náhodou mne to príde milé ak to tehotnej nevadí 🙂 v SR sú lekári že vyhodia za dvere aj muža 😡 vďaka za grochala ktorý ordinoval aj počas najhoršej korony a umožňuje pri vyšetrení muža, dieťa, mamu 👍😍

deny1605
11. aug 2023

Samozrejme myslela som to tak , že nie moja rodina tam boli všetci hihihi
Nejaký iný pár tam ich bolo cela kopa😂😂

nikpa
11. aug 2023

🤦🙈🙄😅😄😅😅😄 to mi je rodinka, no veľa trpezlivosti po narodení bábätka keď už teraz sa babky predbiehajú. Obidve by som ich poslala... Keď sa tam Grochalovi dotrepete ty + ďalšie 3ks asi si bude klepakať na čelo aj so sestričkou.

autor
11. aug 2023

@nikpa akoze nehnevaj sa ale takuto poznamku si si kohla odpustit ..nikto sa mi do nicoho nestara prave naopak co by druhe zeny za to dali keby mali taku milujucu mamu a svokru ktore su ochotne vzdy pomoct !!! Otazku som smerovala uplne inak !!takze takehoto kometara si sa mohla zdrzat

ukulela
11. aug 2023

V kolkom si mesiaci? Pocitas aj s alternatvou vysetrenia odspodu? Nestacilo by babkam foto, ci video? Resp by som zvazovala aj moz ost zlych sprav.... to by som ich tam nechcela urcite. Zvaz to foto a video.

lucia13022023
11. aug 2023

My sme boli 4 vnútri a predomnou tam bola a pani (neklamem) s 10 ľuďmi 🤣🤣🤣 pre mňa to bola krásna chvíľa a chcela som sa podeliť aj s rodinou. Bol to len ultrazvuk, žiadne vyšetrenie zo spodu.

lucia13022023
11. aug 2023

A ešte dodám, pan doktor a aj sestrička boli veľmi milý, vôbec nevyzeralo ze by im prekážalo či už my, alebo ako som spomínala pani s rodinou predo mnou ☺️

autor
11. aug 2023

@ukulela budem v 20 tt prvy keat mi tiez nerobil od spodu

autor
11. aug 2023

@lucia13022023 dakujem za normalnu odpoved 🙂 tiez by sme boli 4

autor
11. aug 2023

@lucia13022023 to je super cize nemusim im vopred davat vediet ze kolko nas bude ?

lucia13022023
11. aug 2023

Ja som nikomu nič nedala vedieť 🙂

hortenziaj
11. aug 2023

zvlastne mi to pride chodit tam takto v takom pocte, ale tak ja som ani muza nebrala na ultrazvuky, naco by si zbytoce bral volno v praci, neprislo nam to ako extra dolezita vec. hlavne aby pomahali ked sa male narodi 😉

zuzanka.zuzu
11. aug 2023

@ukulela 🙈 však keď bude musieť vyšetriť odspodu (to by ozaj musel byť vážny nález) tak predsa lekár požiada aby sprievod odišiel 🙄 kristušák ženy, trochu sedliackeho rozumu, fakt iba trošku 🙏 čo to je neriešiteľný problém?

autor
11. aug 2023

@hortenziaj mne to nepride vobec zvlastne …moj muz so mnou preziva vsetko po 13 rokoch sa pomaly tesi viacej ako ja … a to ze si vezme dovolenku je najmenej chce byt vsetkeho sucastou to co nepride tebe extra dolezite nam prislo aj to ze vobec sme sa toho ultrazvuku dozili

lucia13022023
11. aug 2023

A hlavne je rozdiel ultrazvuk a ultrazvuk... Na normálne u mojej dr nechodil ani môj, aj tak tam nebolo poriadne nič vidno, len cmuhy🤣 ale u Grochala je to krásne vidno, no zážitok na celý život.. Bola som sestre aj sesternici, a keď som si videla svojho bolo to ešte lepšie.

autor
11. aug 2023

@lucia13022023 ani moj nechodi k mojmu dr 🙂 u grochala v 13 tt sme obaja tak plakali ze sa aj grochalovi zaleskli oci stale nam to pride neuveritelne ze sa to deje …

nikpa
11. aug 2023

Nehnevám sa, chapem tvoje momentálne hormóny. Pre mňa za mňa tam choďte aj na etapy keď sa tam náhodou nezmestíte 😄 pekný zážitok.

zuzanka.zuzu
11. aug 2023

@nikpa podľa všetkého ty si tam nebola lebo by si vedela že v obrovskej ordinácii má pre sprievod aj kresielka či gauč či čo to tam v pravo má 😉 nemusela by si sa potom strapnovat s komentárom o etapách 😉

vďaka za takého lekára v SR 🙏 že aj my máme možnosť prežívať tehotenstvo ako amerických seriáloch a nie na ultrazvukoch čo mali ešte naše mamy 🙈

sss777
11. aug 2023

Toto dojalo aj mňa. Užite si to!

nikpa
11. aug 2023

@zuzanka.zuzu radšej keby som k nemu nemusela chodiť a stačil by mi obyčajný gynekológ ale bohužiaľ bola som tam a nie jedenkrát a nie sama. A sú tam stoličky pre sprievod 😘 A za tým čo som napísala stojím, nie je na tom nič trápne. Naopak, pre mňa je trápne dotrepat pol rodiny do ordinácie odkiaľ si viem priniesť fotky a usb nahrávku. Ale v poriadku, každá máme iné zmýšľanie, chvalabohu 🙏

lorin29
12. aug 2023

Keď som bola ja tehotná tak bol môj muž a moja mama😊 krásny zážitok aj pre nich 😊môžeš zobrať hocikoho on je milý aj so sestričkou

danielittar
12. aug 2023

Je pekné, že rodinka sa tak zaujíma 🙂 Ja som tam bola iba s manželom, ale pred nami bolo viac párov s bohatším sprievodom, aj s detičkami. No v mojom prípade ma musel vyšetriť aj odspodu, nevedel malú poriadne zmerať. Rátaj pre istotu aj s takou alternatívou 🙂 Nech ti to dobre dopadne!

kniha24
12. aug 2023

@nikpa žeby závisť?

kniha24
12. aug 2023

@hortenziaj to čo tebe príde ako nenormálne nemusí znamenať že všetci budú mať taký názor ako ty. Zatj že pre tvoja muža to príde ako nedolezite,pre iných chlapov je to dôležité prežívať so ženou všetko,od ultrazvuku až po pôrod