Mudr. Grochál - parkovanie

kittyna5
16. jún 2020

Ahojte, chcela by som sa opýtať báb z Martina, či mi vedia poradiť. Pán doktor Grochál ordinuje, tam za lekárňou na Kollárovej a vedľa lekárne je také štrkové parkovisko a chcela by som sa Vás spýtať či neviete, či sa na tom parkovisku môže parkovať. Keď sme tam boli naposledy, tak sme krúžili okolo a hľadali voľné miesto, tak či náhodou tam sa nedá zaparkovať, alebo je to súkromné?

Ďakujem 🙂

ukulela
16. jún 2020

@kittyna5 ano, take mensie parkovisko - tam sme parkovali aj my, resp ma chlap vylozil a on hladal miesto. je to tam o drzku s parkovanim ..... nech vysetrenie dopadne dobre.

kittyna5
autor
16. jún 2020

@ukulela ďakujem veľmi pekne ☺️

radkaradix
16. jún 2020

@kittyna5 ano aj my sme tam parkovali

macko1007
16. jún 2020

@kittyna5 ano tam v pohode zaparkujes..keby tam nieje volne tak asi musis kupit parkovacku ,neviem ako to tam funguje😬my sme tam boli 2x a zakazdym sme zaparkovali na tom strkovom parkovisku

kittyna5
autor
16. jún 2020

@radkaradix
@macko1007
Super teda, som nevedela ako to tam je. Ďakujem baby za pomoc ☺️

arual748
16. jún 2020

@kittyna5 ano pred rampou sa dá 🙂 napravo od lekárne... nie je to ani platené, len niekedy to býva obsadené 🙂 ale dá sa...

lubica285
11. júl 2020

Presne na tom strku môže parkovať. Ak nebude volne, skúste v nemocnici, pripadne kúsok vyššie je aj senium. Ma platené parkovisko, ale to len keby náhodou 😊