MUDr. Grochal - Martin

12. jún 2024

Ahojte chcela by som sa pánovi doktorovi objednať len neviem koľko dopredu treba volať či sa dlho čaká alebo dá napr termín o 2-3 týždne Ďakujem 😊

michaela329
12. jún 2024

Záleží od toho v akom tt si a koľko toho má. Ja som bola v 11tt a termín mi dal o týždeň.

really8
12. jún 2024

Toto su take otazky🙈 boze ved tam zavolaj a termin ti daju. Co tu chces akoze zistovat?

andrea_r016
12. jún 2024

Určite už teraz volaj, lebo sa ti termín nemusí ujsť...ja som vždy na druhý deň po kontrole volala a už vtedy mali problém, že majú plnšie termíny ale vždy ma dakde vopchali

autor
12. jún 2024

@really8 zisťujem tu to koľko sa tam čaká aby som vedela kedy volať. Keď sa niečo nepáči netreba komentovať Ďakujem

really8
12. jún 2024

Ved ta objedna podla potreby. Ak si napr tehotna niektore vysetrenia treba spravit do urciteho tt, takze ta bude musiet niekde strcit a je jedno kolko sa tam caka. Tak nebud oprskla.

candii
12. jún 2024

Záleží v akom týždni si. Robí kontroly tuším v 12 týždni, v 16 týždni a okolo 30 týždňa .. on už vie.

nikha2809
12. jún 2024

No volaj hneď a on si ťa už objedná podľa toho v ktorom týždni si.

trgypadl
12. jún 2024

Volaj cim skor

hipuska
12. jún 2024

Čo sa durdis?
@really8 ma pravdu. Vyšetrenia je najlepšie robiť v dannom týždni tehotenstva. Takže sa kľudne môžeš objednať aj 2 mesiace dopredu. Zaručí ti to, že dostaneš termín vtedy, kedy ho bude treba. Vieš veľmi dobre, že je to lekár, ktorý je žiadaný

domka222
12. jún 2024

A teraz ti napíšem ja. Mňa objednal za mesiac. Tak čo ti to tu pomôže? Aha niekto čakal týždeň a ja mesiac,lebo mal plno. Nikto ti nepovie za koľko má voľný termín, len jeho sestrička

rooberta
12. jún 2024

Dr. Grochal ma obsadene do konca augusta, tam sa treba objednavat aj dva mesiace dopredu. Ja som sa objednavala v 14tt na morfo ultrazvuk a dal mi termin az o osem tyzdnov.

miskamisiq
12. jún 2024

Ahoj, ja som mala termín presne na 20.ty týždeň. Objednávala som sa už v 14.tom týždni. Žiaľ, dostala som covid a nemohla som sa dostaviť. Po covide má hneď zobrali, zaplatila som si termín po ordinačných hodinách.